Přejít na obsah

Problémy s DVR Kaon KCF-B4003HCO


Návštěvník barsalano

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kulombo

Box s TV máte propojený jak, jestli je tam SCART, tak ho vyhoďte a používejte jenom HDMI. A taky se tohle často děje, když je do TV připojená společná anténa, pak GO nepomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník soonrich

TV nemá signál když je KAON ve Stand-By

Má nebo měl někdo z členů tohoto fóra a uživatelů Kaon B4003HCO stejný problém, jaký se mi vyskytl po výměně Kaonu KCF-B3000 za KAON B4003HCO a to, že když přepnu na DO KAONu do Stand-by, tak se do TV Sony Bravia propojené s Kaonem kabelem HDMI (ale i duplicitně kabelem SCART) nedostane žádný signál ????

Propojení HDMI zůstalo stejné jako dřív u Kaonu KCF-B3000 a tam to normálně fungovalo. To musím mít stále spuštěný Kaon B4003HCO???? Za případnou radu děkuje Soonrich. :diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník soonrich

Děkuji Standovi za vyjasnění. Takže pokud nenahrávám, tak se dívám přímo na TV a musím mít přitom pro snížení spotřeby proudu spuštěn další spotřebič?? No to je nějaký omyl!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není omyl. Někde tu spotřebovanou el. energii musí ušetřit. Stejné, jako zákaz prodávání klasických neúsporných žárovek. Já také potřebuji 100W žárovky a to, že to vydá méně světla, než to vydá tepla? No to je přesně to, co já do terárií potřebuji. Ale to už EU nezajímá a já tedy musím koupit zdroj světla (žárovku) a další el. spotřebič (topný kabel, kámen, podložku) jako zdroj tepla.

Oni také jaksi nepočítali, že budete STB, který je určen pro příjem DVB-C kanálů používat jako rozbočovač signálu a že se budete na DVB-C dívat jinak a budete chtít signál z toho zařízení.

Zapojte to tak jak to má být, přes rozbočovač. Ten žádnou elektřinu nežere.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Lucio9999

No ja to mám tiež zapojené na stboxe cez rozbočovač,t.j. že jeden koniec kábla ide z rozbočovača do antennej zasuvky,a druhy koniec ide z rozbocovača do tv . A este zo zásuvky ide dalsí kabel do televizora v druhej izbe,ako analog.

Mnohí hovoria,že to je zlé,že to berie kvalitu digitalneho signalu. Ale nič také nepozorujem, kvalita signalu je bez problémová,jedine 3-4 kanále na tv z analogom maju mizernu kvalitu,ale ked to je menej pouzivany tv z analogom,tak to neriešim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Signál vždycky vede z účastnické zásuvky někam do zařízení, nikdy ne opačně. Takže z účastnické zásuvky buď přímo do STB (a z STB dalším kabelem do TV), anebo z účastnické zásuvky do rozbočovače, z rozbočovače pak z jednoho výstupu do STB a z druhého výstupu do TV nebo z rozbočovače do dvou STB, příp. do dvou TV (pokud se bavíme o dvojitém rozbočovači - u vícenásobných se pak adekvátně navyšuje počet připojených zařízení na výstupu rozbočovače).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Jestli mas ten novejsi STB s externim zdrojem, tak ti tv nepojede, pokud mas starsi typ, tak pojede.

 

Dobrý den, mám tento popsaný problém. STB je nový od UPC a je s externím zdrojem. Chci se koukat na TV a musím mít kvůli tomu zapnutý i STB. Bez STB si bohužel neškrtnu. Jak toto lze vyřešit. Poradí mi někdo prosím? Je možné to vyřešit rozbočovačem, který dám na RF IN a do toho rozbočovače přivedu koaxial ze zásuvky UPC a dal vlastně bude pokračovat do TV. Pak vlastně nebudu muset mít puštěný STB a budu se moct koukat na TV bez puštěného STB. Nezhorší se tím kvalita obrazu a pak také jak to bude při nahrávání na STB jednoho programu a sledování TV, ale jiného programu. Moc děkuji za odpověď. Petr L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ups... Nějak jsem to nepročetl detailně. Už tedy je to vyřešené. Možná jsem ale přehlédl ještě odpověď na další dotaz. Je pak nějak snížená kvalita,když je použit rozbočovač a pak je nějak ovlivněno nahrávání vs sledování programu? Moc děkuji za opdověď. Petr L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

I rozbočovač, jako každý pasívní člen, má nějaký útlum (obvykle 2-3 dB). Ovšem při běžné úrovni signálu z účastnické zásuvky UPC by zařazení i více rozbočovačů nemělo ovlivnit kvalitu procházejícího signálu, a tedy ani kvalitu nahrávek a kvalitu signálu při sledování tv. Jiná situace by mohla nastat, pokud signál UPC v účastnické zásuvce nemá dostatečnou úroveň nebo je zarušený nekvalitním domovním rozvodem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...