Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Pro mě osobně dobrá zpráva... ale pár lidí by ten kanál možná uvítalo.

 

TOHLE JE PRO UPC DOST ZAJÍMAVÁ SITUACE:

http://www.digizone.cz/clanky/jaky-bude-digitalni-rok-2012-v-cesku-prelomovy/

 

Jihomoravská společnost Self servis, která provozuje kabelovou Moravia televizi a bezdrátovou kabelovku Spray TV, letos plánuje mohutnou expanzi s HD programy na sítě regionálních providerů. Začátkem ledna přejmenuje službu Spray TV, kterou lze přijímat prostřednictvím mikrovlnných vysílačů v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci, Jihlavě a Hodoníně, na HD Signal a omezí její programovou nabídku tak, aby se do kapacity sítě vešlo osm HD programů. Lokálním poskytovatelům IPTV pak nabídne podobný obsah, ale hned s 33 HD programy, včetně všech českých a slovenských televizí. Tolik HD programů na českém trhu nenabízí žádný kabelový operátor – ani dominantní UPC.

 

Ale možná je to nakopne :)

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ahoj, můj problém se asi hodí nejvíce sem:

 

na frekvenci 842 MHz (symbol rate 6900) se mi objevil nový multiplex (není zde v seznamu). Setopbox od UPC ho nezachytí, TV od LG ho nalezla. Obsahuje kanály AXN HD, Spektrum HD (IP), další jsou ruské Dom Kino, Muzyka Pervogo, Vremja: Dalekoje.

 

Problém je, že ze všech muxů má snad nejslabší signál, obraz se neustále rozpadá /vůbec se nezobrazí. V bytě mám dva rozbočovače (jeden přímo od UPC), tak by mě zajímalo, jestli tento mux někdo z vás chytá, či je závada někde v kabeláži.

 

Lokalita: Praha 10

 

Settopbox od UPC je jen za jedním rozbočovačem. Na uvedené frekvenci nic nenajde.

TV LG je za 2 rozbočovači, mux najde, slabý signál. Když jsem jí připojil před druhý rozbočovač, kvalita signálu se zlepšila (byla jako některé muxy za rozbočovačem) - obraz se stále stejně rozpadal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník luki33

mne to vyradenie NOVA SPORT vadí najmenej a aj by som ju tiež zrušil z ponuky len za čo? odkedy nedáva anglickú ligu tak stojí za guľové, pozeral som ju asi 3x aj to pre Ligu Majstrov vyslovene minulý rok :lol::lol::lol: len som zvedavý na tú akože náhradu,že za čo to bude stať :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Mě by strašně potěšilo, kdyby se do sportovního balíčku zařadil kanál Eurosport 2 Bundesliga v českém znění. Mohl by se vyřadit Eurosport 2 s EN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

tomus: Díky. Fajn :) Pravda je, že Praha 11 je ode mě 15 minut busem, tak možná tak. Každopádně jsem teď ten mux zkusil znovu pustit a TV ho už neladí, tak ten test skončil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...