July 12, 201015 yr CableG> ale v takovem pripade cekam na CA modul s analogovou ctyricitkou programu, ne? Jistě - za předpokladu, že ti ta analogová "čtyřicítka" ještě funguje...
July 12, 201015 yr Tak na Praze 5 - Lužiny, mux 1-3 jede, mux 4 není. Je to cca týden, co se mux1 začal sekat. Zatím o tom UPC asi neví, nebo to neřeší. Sice mi UPC před chvilkou dvb-t zase vypnulo, ale před tím cca 1 hodinu jsem se díval a mux1 se neseknul ani jednou. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
July 12, 201015 yr CableG> ale v takovem pripade cekam na CA modul s analogovou ctyricitkou programu, ne? Tak přiznám se bez mučení, že analogový signál na full hd lcdčku snad vlastně ani vidět nechci Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
July 12, 201015 yr Nevidim smysl ladit na dvb-c/t televizi jen dvb-t kanaly Bylo by to dobré mít jako rezervu při výpadku programů UPC. Když ale někdo překopne kabel, tak to není nic platné - nejde nic. Bylo by možné mít tuto rezervu naladěním pozemně přijímaných multiplexů, pak by to bylo nezávislé . Bohužel obojí nastavit současně u těchto televizorů nejde. V naší lokalitě byly v posledních týdnech dva výpadky UPC , z toho jeden trval přes půl dne / prý překopnutý optický kabel z Prahy na sever Čech/. Řešil jsem to přepnutím na satelitní Skylink[/b] Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
July 12, 201015 yr Tak vypadek UPC se da nouzove resit i prostym pripojenim pokojove anteny k TV s dvb-t tunerem Analog na HD TV samozrejme neni zadny zuzo, ale jak rikam, par dnu do doruceni CA modulu bohate staci Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
July 14, 201015 yr Já bych to viděl na přípravu k úplnému vypnutí analogu v síti UPC. To se nechystá zatím Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
July 15, 201015 yr Proč by likvidovali analog, když to mají koupené? Ne, hlavním smyslem DVB-T je určitě vyhovět ČTU a RRTV a nabídnout regionální vysílání. Zbytek je jen bonus. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
July 19, 201015 yr Nevidim smysl ladit na dvb-c/t televizi jen dvb-t kanaly No já sem právě v tom viděl smysl v případě, že bych si chtěl něco nahrát, jelikož přes STB (nemám ten za 150 měsíčně)si bohužel z TV nic nenahraju. Vůbec pokud mám kabelovku od UPC tak mám s nahrávaním pořadů z TV smolíka Dá se to nějak řešit ?(nechci ale platit každý měsíc 150 kč a ani nechci kupovat přístroj za 10 tisíc. u digitální Tv se dá koupit jednoduchý STB s připojením disku přes USB za tisíc a člověk si může vesele nahrávat z TV co chce). Pokud bude UPC umožňovat DVB-T půjdou nějak vlastně ty pořady nahrávat z televize a nebo je to stále kabelovka a prostě si neškrtnu... Nějak se v tom nevyznám
July 19, 201015 yr Nahrávat z kabelovky UPC není problém.Dá se k tomu použít DVD rekordér nebo videorekordér propojením přes scart.