July 19, 201015 yr A prosím Tě jak na to ? Já měl za to,že ta možnost není..o půjde nahrát normálně přes kabelové digitlní vysílání a nebo i přes analog co ještě UPC pouští ?A ten rekordér budu připojovat asi k STB,že ?
July 20, 201015 yr Tak z UPC muzes nahravat na DVD (video) recorder: 1) analogove programy (recorder ma analogovy tuner) 2) digitalni programy (recorder pripjen k STB scartem a nahravas z A/V vstupu to, na co se zrovna divas) 3) za 150/mes si najmes STB s digit. recorderem 4) za cca 13tis si koupis Samsunga bluray s HDD a DVB-T/C tunerem (nebo nejaky ekvivalent) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
July 27, 201015 yr Na Mostecko už taky bude vysílat ,včera odpojena Markíza na 471,20 .Vypadá to že nejbliší době bude zapojeno DVB -T.
July 27, 201015 yr Tak z UPC muzes nahravat na DVD (video) recorder: 4) za cca 13tis si koupis Samsunga bluray s HDD a DVB-T/C tunerem (nebo nejaky ekvivalent) ... doplním, že k tomu si budeš ale muset dokoupit CONAX SMIT kartu s modulem http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm za 1700,- (karta 1300 + 170doprava + 200záloha na kartu)
July 30, 201015 yr Včera během UDKŽ (UPC den kanadských žertů) nám nejen pořád dokola přehazovali pořadí kanálů ale jako bonus ještě vypnuli ČT HD a NOVA HD z DVB-T (zmizel 4.mux MADE IN O2)
August 2, 201015 yr Na Mostecku hraje už DVB -T mám malou nabídku tak hraje pouze 474,0.Ale zajímavý problém na LG to hraje a na Sharpu néé.Není někdo kde je problém.
August 2, 201015 yr tak v Brně jsem naladil na STB DVB-T bez problemu konecne to tam hodili ... naladil jsem 9 stanic ,,, CT1,CT2,CT24,CT4,NOVA, NOVA CINEMA,Priima,Prima Cool,Barandov Tv
August 2, 201015 yr Tak konstatuji, že v Teplicích mám 9 programů. Přijímám to pouze na PC pomocí externího USB tuneru. Takže dva DVB-T muxy. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
August 2, 201015 yr Hradec Králové již také funguje. Multiplex 1 na kanálu 21 (4xČT+ 7xČRo) Multiplex 2 na kanálu 22. (Nova,Prima, Nova Cinema, Prima Cool, Barrandov TV). Bez EPG. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
August 2, 201015 yr Taky mám 9 programů,ale ještě před týdnem jich bylo 15!!! Vypadalo to takhle:kanál 21=čt1,čt2,čt24,čt4-kanál 22=nova,nova cinema,prima,prima cool,barrandov-kanál23=tv public,z1,test epg-kanál24=čt hd,nova hd,óčko,o2 info