June 13, 201015 yr Jsou k tomu nějaké frekvence? Zdá se, že je potřeba kromě frekvencí i určitá dávka štěstí, protože to zatím funguje velice nepravidelně, je to opravdu testovací provoz. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
June 13, 201015 yr také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete.
June 14, 201015 yr také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete. tento problém má u UPC řešení. dvr stb.bud sd nebo hd.cena 150kč/měsíc - - - - Brno-Kohoutovice
June 14, 201015 yr STB od UPC je zbytečně drahé řešení, spíš bych sáhl DVB-T rekordéru. http://www.alza.cz/televize/set-top-box ... iceUp&Pg=0
June 14, 201015 yr STB od UPC je zbytečně drahé řešení, spíš bych sáhl DVB-T rekordéru. http://www.alza.cz/televize/set-top-box ... iceUp&Pg=0 ano,máš pravdu,pakliže přijímáš pouze DVB-T,jestliže máš digi.kabelovku od UPC a chceš nahrávat,tak ti tyto stb jsou k ničemu - - - - Brno-Kohoutovice
June 14, 201015 yr také se přimlouvám za nerušení analogu, to už bychom si nemohli na video nic nahrávat.Mám sice také digitál, ale pak jde nahrávat jen program,který sledujete. tento problém má u UPC řešení. dvr stb.bud sd nebo hd.cena 150kč/měsíc jejich dvr. již mám na jedné televizi, to mi ale problém nevyřeší- chci si to nahrát na DVD a jejich dvr- to neumí.
June 14, 201015 yr jejich dvr. již mám na jedné televizi, to mi ale problém nevyřeší- chci si to nahrát na DVD a jejich dvr- to neumí. tak já to řeším tak,že pořad nahraji na DVR a pak následně na DVD recorder a vypálím.je to trohu složitější,ale funguje to - - - - Brno-Kohoutovice
June 19, 201015 yr V tom multiplexu je Nova HD a ČT HD ale u mě jde jen zvuk. Funguje vám u TV s mpeg4 tunerem i obraz?
June 20, 201015 yr Na kterém kanálu vysílá UPC dvb-t mux s Nova HD a ČT HD? Já jsem naladil jen převedené muxy 1-3 a tam tyhle programy nejsou. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6