tomus Odesláno 17. ledna 2011 Autor Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Informace pro ty co se chystaji si objednat CA modul, od noveho roku 2011 se jiz neplati vratná záloha 200 Kč za dekodovací kartu UPC, takze objednani modulu vas aktualne vyjde na 1308 Kc + postovne 200 Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomasln Odesláno 17. ledna 2011 Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ju koukal vypadá že to vše tam píše tak snad se někam pohnu ale dnes jsem tam nestihl zavolat musím zítra tak uvidim pak písnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 17. ledna 2011 Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Informace pro ty co se chystaji si objednat CA modul,od noveho roku 2011 se jiz neplati vratná záloha 200 Kč za dekodovací kartu UPC, takze objednani modulu vas aktualne vyjde na 1308 Kc + postovne 200 Kc. Potvrzuji , před týdnem jsem dostal můj třetí modul a celková cena / dobírka byla 1 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomasln Odesláno 19. ledna 2011 Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 tak jsem volal na upc tak mi technik řekl že tam bylo něco špatně a abych nechal puštěnou telku 2 hod a pujde to a opět nic to bych se po..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. ledna 2011 Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 tak jsem volal na upc tak mi technik řekl že tam bylo něco špatně a abych nechal puštěnou telku 2 hod a pujde to a opět nic to bych se po..... Neproběhlo párování modulu a karty Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomasln Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 dobrý takže chápu že to mám poslat zpět na lica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2011 Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Můžu potvrdit funkčnost modulu i na LG M23800-PZ. Jedou všechny kanály včetně HDTV. Při přepínání na HDTV je občas chybně identifikovaný program jako zakódovaný. Rychlost přepínání oproti starým CRT televizím nic moc. Pro příjem DVB-C musí být země nastavená na "---" nebo na nějakou ze skandinávských. Teletext poté však nefunguje korektně - velká písmena jsou s diakritikou, ale malá jsou rozhozená. EPG naštěstí má diakritiku normálně. Vzhledem k tomu, že ho používám i jako PC monitor, tak mi zobrazení teletextu nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 dobrý takže chápu že to mám poslat zpět na lica Napiš jak jsi dopadl , osobně jsem posílal modul 2x a vždy to přišlo zpět že je vše OK atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. ledna 2011 Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 dobrý takže chápu že to mám poslat zpět na lica Ne-e zažádat znovu o párování a jestli máš doma handan CV 5000 tak to šoupnout do něj Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tomasln Odesláno 25. ledna 2011 Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 no dopadlo to inak volal jsem na UPC (to je dobrý ranec) no a až na třetí pokus to podle mě nahodili asi jsou placený za minuty když nemají prachy za hd setbox nebo nevím ale divné je to že CA modul jsem nikam neposílal a ted to běží sice to ještě jednou po 2 dnech vypadlo ale po opětovném naladění to běží .Ted řeším že ten samsung UE 6530 to neumí asi česky ale neměl jsem čas dál pokračovat ve zkoumání ted snad se k tomu dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.