Odesláno 8. května 2015 10 let A jinak 22:00 a zase se mi ztratily veškeré stanice... přes den to bylo v pořádku. Podobný problém tady už nedávno byl... Máte to tak taky někdo?
Odesláno 8. května 2015 10 let Nový problém – Horizon Go vôbec nefunguje, po prihlásení na horizongo.tv nevidím žiadny zo svojich kanálov v "sleduj televizi" ani v "tv průvodce" - akoby som službu vôbec nemala aktivovanú. Pred chvíľou ešte fungoval aspoň tv průvodce, ale po kliknutí na kanál sa mi vždy zobrazil len popis pořadu s buttonom "aktualizujte si předplatné" (cca:)). V iOS aplikácii vyskakuje chyba "Služba není k dispozici - Video nyní nelze přehrát.242". Technická podpora mi sdělila, že túto chybu evidujú, väčšinou v čase medzi 22:00 - 03:00, a bola odovzdaná k riešeniu ľuďom spravujúcim servery.
Odesláno 8. května 2015 10 let sláva, nejsem sám, komu ten zmetek nefunguje upc naučí radovat se z maličkostí Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 8. května 2015 10 let Taky mi to nejde, stejná hláška Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 9. května 2015 10 let Opět jsem ze zvědavosti zkusil. Na PC normálně funguje. (nemám ale inet od UPC, tak nevím, zda to nějak s tím souvisí - to nemám tucha) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 9. května 2015 10 let Já to taky zkusil a taky mi Horizon Go funguje, na notebooku s Chromem 42. Internet mám od UPC. Ale nezkoušel jsem to po 22 hodině, vždycky jen přes den, cca tak od 7 do 20 hod.
Odesláno 9. května 2015 10 let Zkoušel jsem to ráno mezi 7-8 a stanice už byly opět zpět v aplikaci. Prostě jim to opět nefunguje od 22 hodiny + u mne ten problém s chybovou hláškou na stolním PC. Ještě, že to mám v rámci Komplet "zadarmo".
Odesláno 9. května 2015 10 let Tak PC stále nic, ale přes stejný UPC router, jen přes wifi, ájfoun i Android tablet no problemo ve kteroukoliv denní dobu... Podle mě to je tím pošahaným Silverlightem (fakt by mě zajímalo, koho napadlo to celý postavit na téhle platformě )
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.