Odesláno 6. května 2015 9 let Dnes me po par mesicich pouzivani prestal fungovat horizon go v internetovem prohlizeci na pc, opakovane hlasi chybu: Došlo k chyběSpusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Nesetkal se nekdo s necim podobnym? U mne to samý. Taky nefunguje v PC.
Odesláno 6. května 2015 9 let Má někdo také tyhle bugy: - Občas to napíše, že chybu a přeruší se přehrávání - Video se nepamatuje nastavení hlasitosti a je vždy nutné to znova nastavit - Když koukám na video, tak se stejně zapne spořič obrazovky. Tedy video nemá prioritu jako jinde. Je tohle jenom u mě? Budou tohle vůbec řešit anebo to je i v cizině, kde tahle služby již běží? Dík.
Odesláno 7. května 2015 9 let Dnes me po par mesicich pouzivani prestal fungovat horizon go v internetovem prohlizeci na pc, opakovane hlasi chybu: Došlo k chyběSpusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Nesetkal se nekdo s necim podobnym? -na tabletu pres stejneho isp vse funguje v poradku -chyba se projevuje stejne ve vsech internetovych prohlizecich(firefox, ie, opera) -promazal jsem cookies i historii v prohlizecich, vypnul adblock -nekolikrat reinstaloval Microsoft Silverlight a to jsem zkousel i na starsi verze -vypnul zabezpeceni firewall, antivir -na konkurencni sluzbe ivio.tv, ktera taky pouziva Microsoft Silverlight funguje a prehrava v poradku Tiež mi to nejde už od včera. Po bezproblémovom používaní z ničoho nič nespustím na počítači ani jeden kanál, ta samá chyba "Došlo k chybě, Spusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát." Pritom na mobile všetko funguje. Mám macbook, skúsila som preinštalovať Safari, Firefox aj plugin Silverlight, nepomohlo. Na technickej podpore zatiaľ nevedia, v čom je chyba.
Odesláno 7. května 2015 9 let Jdou vám po aktualizaci na nové prostředí Horizon přesouvat kanály? Nejdou, ale tohle se resi v jinem vlakne, tady je rec o sluzbe Horizon GO Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. května 2015 9 let Horizon GO mi jde v PC přes prohlížeč Waterfox a Internet Explorer, ale nejde přes Google Chrome (64bit) protože tento prohlížeč nepodporuje Silverlight.
Odesláno 7. května 2015 9 let Win8.1/64 Ted jsem to zkoušel a v Google Chrome to normálně jede to samé v IE 11. Oprava: Ani nevím že používám chrome 32. Ve 64 to opravdu nejde Upraveno 7. května 2015 9 let uživatelem Návštěvník Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 7. května 2015 9 let Horizon GO mi jde v PC přes prohlížeč Waterfox a Internet Explorer, ale nejde přes Google Chrome (64bit) protože tento prohlížeč nepodporuje Silverlight. http://www.zive.cz/bleskovky/v-novem-ch ... fault.aspx Do adresového riadku napis: chrome://flags/ a tam rucne aktivuj rozhranie NPAPI. Potom restartuj prehliadac Chrome a Silverlight bude slapat pod Chrome 64bit.
Odesláno 7. května 2015 9 let A opět ta stejná chyba. Stream se vůbec nespustí a rovnou se objeví toto - viz příloha.
Odesláno 7. května 2015 9 let Nedalo mě to a zkusil jsem. Funguje. mě to normálně funguje (IE_11 a Mozilla Firefox) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.