Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Takže slov. 1 a 2 ano,3 je problém.To je to,co mě hlava nebere.Chápu,že když na slovákach vysílají nějaký sport,kde mají práva pouze pro sk,tak je černá obrazovka.Ale 3,z 99% původni,československá,tvorba.....🤔

Spíše jde asi o to,že se bojíte,že to nebude mít sledovanost a tak se tady VF/Upc ohaní autorskými právy.Tak hlavně ze máme slovenský věštce.Tam musí být sledovanost.🤣

Za mě je to pokrytectví stran VF/UPC

Upraveno uživatelem namec
  • Super
  • Super
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V případě RTVS prostě VF zcela zjevně lže, protože tento program lze zachytit z přesahu pozemního vysílání, a i kdyby RTVS nedala souhlas (jakože souhlas bez problémů dá), tak nic nebrání zařazení do kabelovky. Úplně stejně se šíří v kabelu třeba ORF1 a ORF2. Skutečně nechápu, proč si kvůli takové prkotině (tj. přidání RTVS3 s náklady nula, nula, prd) dělá VF mezi účastníky zlou krev :-(

A důvody sportovních práv u RTVS3 vůbec nehrají roli, protože tam žádný sport není a nebude, to je čistě retro program.

  • Souhlasím 3
  • Děkuji 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ tomus Toto už se řešilo opakovaně - nikde není zakázané si někde u SK hranic přijmout signál RTVS a optikou ho pak dopravit klidně do Chebu. V době, kdy mezinárodní dohoda o přeshraničním příjmu vznikla, nikdo samozřejmě neměl ani potuchy, že to takto jednou technicky půjde, ale ani to na věci nic nemění. A v případě slovenské veřejnoprávní stanice pak naprosto o nic nejde, to není nějaká komerčka, která by požadovala peníze za každého abonenta.

Místo Rebel 2 už tam měla být RTVS 3 a bylo to :-)

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
před 2 hodinami, tomus napsal:

Jenže tohle by bylo jen poloviční řešení, protože by RTVS3 mohla sledovat jen východní část republiky a zbytek by opět nadával, možná ještě víc než nyní. 

Přestaňte  prosím ťápat totální žvásty a nesmyslně obhajovat hajzlovské praktiky Vodafone /UPC který si se něco umíní, následně přes to nejede vlak a absolutně mu nezáleží na platících zákaznících.

Koho chleba jíš toho píseň zpívej, že?!

Můžete mi vysvětlit jestli vůbec znáte podstatu regionálních Muxů DVB-C? Evidentně vůbec a nevíte ani to k čemu vůbec slouží.

Má snad podle vás východní část České republiky a to teda Morava ze Slezskem např. německé programy ARD, ZDF, 3 SAT? Taky ne a tak nevím co tu melete za hovadiny. Zrovna tak nejsou na jihovýchodní polské stanice jako opačně na severovýchodní Moravě a ve Slezsku rakúské stanice ORF 1 a ORF 2. Takže se chovejtě laskavě objektivně a nezavádějte.

Pokud Vodafone nemá zařadit Trojku HD od RTVS celorepublikově tak se prosím zachovejte férově a přidejte ji aspoň do obou regionálním muxů pro Moravu a Slezsko. Pokud zařadíte Trojku do těchto Muxů tak to nebude nelegální zrovna tak jako šíření programů rakouské ORF a polské TVP.

Když dojte na věc, tak jihovýchodní Morava přišla v květnu minulého roku o rakouskou ATV protože byla v jejich DVB-T zakódována a tím páde je zde nejmíň zahraničních stanic. Plně chápu že když byla zakódována a šířila by se nadále přes rakouskou dekódovací kartu tak by to bylo vlastně nelegální.

Dále má vysvětlete který chytrák z UPC asi před dvěma lety došel na to aby se regionální mux pro jihovýchodní Moravu a jižní Čechy sloučily do jednoho společné když do té doby existovaly dva samostatné regionální Muxy pro tyto dva regiony? Od té doby jsou nesmyslně šířeny na jižní Moravě jihočeské stanice Jihočeská TV s JHTV a v jižních Čechách zase mají od té doby nově moravské regionálky TV Brno TV , TV Slovácko (kde je dost zpráv aj ze sousední části Slovenska), Info TV Brno + Jižní Morava a ještě tam byla asi do dubna minulého roku Městská televize Otrokovice než byla také odpojena jako ta rakouská ATV.

Takže díky tomuto nelogickému sloučení dvou rozdílných regionů mám na úplném východě Moravy kousek od hranice ze Slovenskem a také z bývalým severomoravským krajem (současně tato část tohoto severomoravského kraje už nepatří do toho severomoravského ale nově už do hoho kraje kde je sídlo TV Slovácko) mám díky UPC regionální zprávy až někde až z dalekých Čech a hlavně že nemám zprávy TV Beskyd která je ode mne 59 km do sídla této  valašské TV a jsem také ze začátku Valašska. 

Po sloučení dvou absolutně rozdílných regionů do jednoho Muxu má za následek to že plně obsazen nebo dokonce už překročen na úkor nízkých datových doků a nízkého rozlišení namísto 720x576 u vybraných stanic jako ta TV Slovácko. Dále nemám stanici která má sídlo 59 km od mého bydliště ale hlavně že mám regionálky JHTV která je vzdálená  259 km a Jihočeskou televizi která je dokonce až 313 km.

Velice bych rád poznal toho kdo má tak geniální myšlení a rozhodnul o tom sloučení!!! Opravdu mě nezajím kdo si prdne v Jižních Čechách oproti tomu co se děje na Slovácku, Valašsku nebo na blízkém Slovensku které je pro mě není vlastně vůbec zahraničí ale rozhodně jsou to víc ty Čechy.

 

PS: Nyní jsem velice zvědavý na vaše  vysvětlení a taky na to jak to budete opět nesmyslně obhajovat a opět zpívat píseň Vodafone /UPC. Pokud budete pořád tak zadubení a umínění jak mezci tak opravdu od vás za včasu odtáhnu pryč, když už jen zařazujete totální sr.čky typu ABC TV a TV8 HD!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...