Odesláno před 3 hodinami3 hod Stejné u mě. Pořád se to točí dokola. Tak jsem z toho odešel a po pár minutách opět spustil. Hned se to začalo točit (ten emblém). Tak jsem resetoval mobil a už tam nepolezu.Teď je ta aplikace dovršena k dokonalosti. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 2 hodinami2 hod U mě taky nic, jen se točí logo. Nezdá se vám, že to je fakt častý?? Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod no nezdá, to byl první takovej výpadek, co pamatuju 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 40 minutami40 min Chtěli mít novou apku, aby jim tam chodili lidi. Tak jim tam chodili lidi, tak si jí raději rozbili, aby jim tam nechodili lidi :-DTaky potvrzuji nefunkčnost přihlášení a notifikace s test. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 35 minutami35 min Autor Už jsem si prošel opětovným spárováním účtu, SMS, odmítnutím přístupu k tel. seznamu, nastavením otisku a jsem v aplikaci. Tak snad to zase chvíli vydrží funkční.A zařízení pod službou TV jsou skutečně zpátky. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.