Odesláno před 2 hodinami2 hod před 4 hodinami, paffko napsal:Tak dej pls vědět, co ti napíšou, pokud budeš mít odpověď dřív než já tady :)Na speciální slevy na 24 měsíců dana informace neplatí, již odpověděli. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod @kautskym Tak pak nechápu, proč mně to VF adresoval. :D Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Takže Zvýhodněná cena a Speciální slevy jsou dvě různé kategorie? Kdo to proboha vymyslel? Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče Ještě jsem požádal o prověření, zda nejde o chybně odeslané zprávy, protože na důvod jejich odeslání jsme zatím s kolegy nepřišli. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 59 minutami59 min Nezlobte se, ale takhle rozesílat zprávy vaší společností svým zkz není zrovna na profesionální úrovni. To musí potom zde zkz pak pátrat, ptát se jak to, co platí, atd?To je opravdu radost, zároveň to působí dezinformačně a rozhodně to nedělá dobrou pověst společnosti VF. Upraveno před 58 minutami 58 min uživatelem jezevcik8475 Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.