Odesláno středa v 05:42 2 dny Autor Potvrzuji stálost problému. Přišla nová zpráva - "Navyšujeme datový limit pro roaming" a opět ji přečtu, přesune se do přečtených a když se časem přihlásím znovu, svítí jako nepřečtená.Je vůbec správně, že tato informace chodí i klientům bez SIM služeb? Jen TV a koax internet? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 08:10 2 dny Mně se teď nové zprávy v mobilu už zobrazují jako přečtené i po "killnutí" aplikace. Musel jsem je ale přečíst přes web. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno středa v 08:22 2 dny Autor To nezní moc funkčně, pokud zákazník musí udělat další kroky 😜 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod toto mi dnes přistálo v aplikaci na webu ve zprávách škoda že mám slevy na trvalo 😁 ale zpráva potěšila jinak Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 17 hodinami17 hod @kautskym tohle mně taky přišlo. Mám teď mobilní tarif na dva roky za dohodnutou cenu, do roku 2027. @Ondra - Vodafone nebo @Veronika - Vodafone Znamená to, že se mi cena tarifu překlápí na neurčito i po roce 2027? Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod @paffko už jsem psal za tetu na VF ta má 351 Kč za BezLimitu L na 2 roky i se screeny Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod Tohle na mě taky včera vyskočilo. Myslel jsem, že je to z důvodu, že jsem projevil zájem o internet za 299,- na furt, akce do konce dubna. Akce se týká pouze nových adres (i pro stávající zákazníky), takže nic pro mě, ale pak se mi zobrazily právě tyto zprávy pro obě služby, co mám Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 10 hodinami, kautskym napsal:@paffko už jsem psal za tetu na VF ta má 351 Kč za BezLimitu L na 2 roky i se screenyTak dej pls vědět, co ti napíšou, pokud budeš mít odpověď dřív než já tady :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Vážení, to co předvádí VF poslední dobou je tak zcela trochu mimo. Včera jsem tuto informaci také obdržel.Řekl bych, že toto info je od nich zcela matoucí, nevěrohodné, jelikož přímo v této zprávě není uvedeno, specifikováno, ke které službě je to myšlěno. Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Odesláno před 6 hodinami6 hod Centrum péče @jezevcik8475 Pěkný den, rádi se na to s vámi podíváme, jen nám prosím napište přes https://tam.je/dotaz. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.