Odesláno 7. listopadu 2025 7. lis zpráva je stále nepřečtená :) Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 7. listopadu 2025 7. lis Biometrické přihlášení pořád v angličtině. Premium Premium ALLinONE Commscope Arris CM3500 Ostrava-Poruba
Odesláno 7. listopadu 2025 7. lis Autor Provedené platby stále nevidím 😂Jsou vůbec předávány zdejší zkušenosti do patřičných rukou, nebo padají do černé díry? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 8. listopadu 2025 8. lis No, teď jste mě nalákali, abych do té nové aplikace také nakoukl. Mně se líbí jiná věc: Vodafone Happy - Moje odměny. Tam když se klikne, tak jediná happy odměna je možnost zvolit si zasílání obchodních sdělení třetích stran. No tak na to bych musel být fakt happy a fakt idiot. Takže jsem bez odměn :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 10. listopadu 2025 10. lis Centrum péče Všechny zde nahlášené chyby jsme samozřejmě předali, ale vývoj probíhá podle priorit a některé další aktualizace jsou už "plné". Proto prosím neočekávejte, že oprava přijde automaticky v nejbližší aktualizaci. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 13. listopadu 2025 13. lis Autor Dorazila další aktualizace v3.3.0z popisu:• Novinky ve věrnostním programu Happy• Rozšířené filtry pro více než deset služeb• Snadná správa a nastavení GSM služeb• Další drobné úpravy a optimalizace pro lepší zážitekCo jsme opravili:• Přesnější zobrazení roamingu• Přehled čerpání dat, SMS a hovorů• Dokup dat a aktivaci datových balíčků• Rychlejší načítání dat• Snadnější odblokování SIM karty• Funkčnost odkazů v aplikaci Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 13. listopadu 2025 13. lis Přestože mám po spuštění aplikace v nastavení správnou službu objeví se mi předplacenka a nedostanu se k vyúčtování ani když přepnu na tarifní službu. V minulé aplikaci se taky nedalo změnit, ale alespoň jsem se dokázal nějak proklikat ke správné faktuře. Prosím vypnout robota je úplně k ničemu. - Super ALLinONE Vodafone Gigacube čechtice
Odesláno 15. listopadu 2025 15. lis V 23. 9. 2025 v 12:23, Ivo Mašek napsal:Já mám stále "starý, dobrý" obyčejný ne+ Můj Vodafone.Apropó: není to poprvé, co se novinky ohledně Vodafone dovídám z jiných webů, a ne z webu Vodafone.A já jsem moc rád, že je nová verze, protože opravuje alespoň tu jednu nejdůležitější věc, kterou já občas využívám a tou je zrychlení dat! Ve staré aplikaci to nevím proč několikrát zmizelo z hlavní obrazovky a podpora na prodejně měla velký problém to dostat zpět. Naposledy mi prostě řekli hele zkuste Můj Vodafone+, no a tam to tlačítko je a nikam zatím nemizí!@Vodafone možná byste měli změnit nastavení v Google Play, protože jsem si od vás koupil před pár dny nový telefon a Google play mi nabízí instalaci Můj Vodafone, ale ne plus! Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 15. listopadu 2025 15. lis @McVitas ani přes přímý odkaz tu aplikaci telefon nenajde?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.core.digiopcocz.react Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.