Odesláno 17. prosince 2025 17. pro Autor Co to eventuálně zobrazuje na webovém Můj Vodafone? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 17. prosince 2025 17. pro @Ondra - Vodafone obrazky zde... Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 18. prosince 2025 18. pro Autor Máš taky verzi app 3.4.1?Já tam tato chybná tlačítka u příslušenství k PS5 ani v kolotoči nemám. Upraveno 18. prosince 2025 18. pro uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 18. prosince 2025 18. pro Jj 341 z prosince mi to ukazuje. Mam android 12. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 19. prosince 2025 19. pro Centrum péče @bobis Na detail průběžné útraty se zeptám. Stav částky k zaplacení (pro vystavená Vyúčtování = minulá zúčtovací období) se aktualizuje nejpozději po připsání platby u nás, v případě platby kartou to je nejrychlejší, ale přesto to může nějaký čas trvat (nejpozději 24 hodin). - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 26. prosince 2025 26. pro Tak vypadá to, ze můj problém je již vyřešen. Děkuji V 13. 12. 2025 v 13:25, Michal napsal:V nove aplikaci se nedokazu proklikat k fakture. Protoze mam v uctu predplacenku, kdyz kliknu na vyuctovani na uvodni strance, dostanu se na vyuctovani predplacenky. Jo nebo je to ucel s mam zaplatit za prosinec 4Kč 😂 - Super ALLinONE Vodafone Gigacube čechtice
Odesláno 7. ledna7. led Centrum péče @bobis Tak váš podnět jsem kolegům předal, do nejbližších aktualizací tuto funkci (podrobný detail průběžné útraty) nechystáme, ale na seznamu možných vylepšení to máme zaznamenané. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 12. ledna12. led Autor Přišla aktualizace• Odměny pro zákazníky s předplacenými kartami• Nové, přehlednější zobrazení čerpání dat a minut• Informace o novinkách u hlavních verzí aplikace• Rozšíření informací na hlavní stránce po přihlášení• Další drobné úpravy a opravy Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 12. ledna12. led @Technikus Hadam ze na Android, Apple store zatim nic nenabizi (i16 Pro Max) - - - - Praha
Odesláno 12. ledna12. led Autor Tak tak. Pro Android je app ve verzi 3.5.0, na iOS je v AppStore 3.4.1 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.