Odesláno 9. září9. zář Také se ke mně doneslo že TV Start v DVB-T bude končit, takže na tom asi něco bude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. září9. zář To mě celkem mrzí, tak to asi musím dotáhnout svůj DVB-C síťový tuner do provozuschopného stavu 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 15. září15. zář Existuje nějaká oficiální informace o budoucnosti TV Start jako součást pevného internetu ? Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 15. září15. zář Zmizela ze stránek Vodafone to něco napovídá Třeba by věděli @Ondra - Vodafone @Veronika - Vodafone Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 16. září16. zář Že jednou zmizí televize z koaxu úplně se ví už dlouho (DOCSIS 4.0). Zatím jsem neslyšel, že by se mělo vypínat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září16. zář právě že už není nikde k dostání stránka zmizela Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 18. září18. zář K TV Start zatím existuje tento seznam : https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/nabidka_tvstart.pdf Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 18. září18. zář Pokud to nebylo odvoláno, viz dole Platné od 1.1.2024 do odvoláníJsme o 1 rok a 3/4 dáleMezitím se údalo plno změn Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.