Odesláno před 6 hodinami6 hod @homberg musel jsem nadiktovat MAC adresu (předem na linku) a potom to technik při odebrání původního modemu potvrdil v nějaké jejich aplikaci. Po zapnutí se mi všechno rozběhlo, ale mám pocit, že nějakou dobu trvalo, než se linka ustálila. Se službami jsem žádný problém neměl, protože žádné další nevyužívám. Mám na sebe psaný ještě internet u rodičů, toho se to nedotklo. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 4 hodinami4 hod před 1 hodinou, zajdee napsal:*protože se nechceFTFYCož je dost obecnej problém VF. Ani už nespočítám kolikrát jsem slyšel, že nejde spojit dvě smlouvy aniž by se vrátila všechna pronajatá zařízení včetně rezervované pevné IPv4 adresy. A pak jsem jednou trefil na šikovnou operátorku, která to zvládla v naprostým klidu během hodiny všechno spojit do jedné služby bez jediné změny. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.