Odesláno 15. října15. říj Takže asi nějaký Android TV stick. Bude bezpečně fungovat? Třeba Homatics? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 15. října15. říj Vyhledávání "Homatics" našlo i zde na fóru nějaké výsledky, ale zkušenosti spíš ne.Nutno koupit z eshopu a zkusit, kdyby nevyhovovalo, ať to lze případně jednoduše vrátit, resp. odstoupit od kupní smlouvy uzavřené na dálku. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno neděle v 06:49 3 dny Do pr... už s VF, nechtěl jsem ležet u TV, tak že si sednu k PC a budu pokračovat ve sledování tam. No nebudu.Může mi někdo z VF vysvětlit, proč některé kanály jedou bez problému a jiné, tvrdošíjně hlásí WV1862? Pořád jedno a to samé PC, prostě např. kanál ID HD si nespustím.Zkusím třeba CRIME + INVESTIGATION - jede, VIASAT TRUE CRIME - nejede WV1862, HBO HD - jede., FILMBOX Premium HD - jede.Sakra, dělejte už s tím vaším debilním systémem něco.Přehrál jsem si jeden pořad ze stanice, která jela a najednou chyba WV1862 zmizela a co nejelo, zázrakem jede.Může mi to někdo z VF nějak logicky vysvětlit, co to má být za generátor náhodných chyb a k čemu to má jako sloužit?Pořád sedím u jednoho PC, nic jsem nerestartoval, nic jsem neodpojil. - - - CA modul OVA
Odesláno pondělí v 14:00 2 dny Centrum péče @cvancara Mrzí mě, že máte s přehráváním potíže, bohužel k této chybě není popis, který by jednoznačně odkazoval na jednu příčinu. Je tedy potřeba to řešit s naší technickou podporou na základě popisu té konkrétní situace - například na 800770077. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pondělí v 17:52 2 dny Raději ne. Co znamená tato chyba stejně nevíte, co tak asi chcete řešit?PC je na stole, chci něco spustit a některé kanály hlásí tuto chybu. Za hodinu zase normálně fungují.Kdo, když ne vy, jako poskytovatelé tohoto monstra, by měl vědět, co tato chyba znamená a co jí vyvolává.Když nevíte, tak by jste se snad mohli informovat u tvůrců. - - - CA modul OVA
Odesláno pondělí v 18:12 2 dny Čím víc se v tom rejpají tím víc chyb tam je jak se tam snaží nacpat různé ku*vítka jak nám znepříjemnit sledování. Kdyby to byla čistá, nová aplikace tak by vše fungovalo.Příklad - omezte ten program aby nešli sledovat dva programy v jednom prohlížeči. - Takže to musím obejít dalším prohlížečem. Takže můžu sledovat dva programy. Takže to omezení je k ničemu, ale už je zásah do programu. Čím víc zásahů tak i víc číslových chyb. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 18:32 2 dny Zkus vypnout a zapnout monitor když ti ta chyba naskočí, já ten webový prohlížeč teda nepoužívám ale pamatuji si že v minulosti mě po zapnutí hlásil nějakou chybu a když jsem vypnul a zapnul monitor tak se to rozjelo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 08:481 den Monitory mám dva, oba naprosto stejné, oba HDMI už roky, nic víc. Upraveno včera v 08:501 den uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.