October 14, 2025Oct 14 Nechápu proč nemůže být možnost přehrát to na dvou obrazovkách. Přitom když koukám v ntb a tv mám připojenou přes hdmi tak oba monitory hrojou.Stejně jako když v pc přes prohlížeč jde jen jeden pořad třeba na Edge tak si musím stáhnout Chrome a tam si můžu pustit další program.Otestuj jestli to je opravdu těma dvouma obrazovkama a vypoj ten monitor od pc jestli začně hrát tv.No a pak počkat jestli ten rozbočovač někdo má a potvrdí ti funkčnost a nebo to koupit někde u tvého bydliště, otestovat doma a když to nepůjde tak to jít vrátit.A kdyby ten přepínač fungoval, tak nechápu tu logiku od VF uměle omezovat počet připojených monitorů. - - - - PROTESTOV
October 14, 2025Oct 14 A není lepší si k televizoru koupit nějaký Android box a provozovat aplikaci Vodafone TV na něm, než to řešit takhle složitě a ještě bojovat s hloupou webovou Vodafone TV ? Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
October 14, 2025Oct 14 Mě taky funguje noťas i TV najednou. Jenomže do toho noťasu jde signál z internetu, ne přes HDMI. Kdyžto já potřebuji dostat signál do obou přes HDMI. I když vlastně stačí jen do TV. Ale prostě je to zablokované... Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
October 14, 2025Oct 14 Já tě chápu.. To je právě ten naschvál od Vodafone, že tě nenechá připojit k pc kde už máš připojený monitor tak ještě připojit televizi. Ale když máš ntb tak to jde.Co koupit tchýni ntb k vánocům? Budeš její nejmilejší zeťák... 😀A nebo připojit pc k televizi a tu používat místo monitoru? - - - - PROTESTOV
October 14, 2025Oct 14 Bohužel ani jedno řešení není možné...Z Vodafone se k tomu nikdo nevyjádří? Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
October 14, 2025Oct 14 Ale vždyť vyjádření či vypozorované konstatování stavu tu už padlo tolikrát. Celý řetězec musí splňovat podmínky HDCP. Od výstupního portu a vše co je před ním, tak i kabel, následně i vstup. A že HDCP potřebuje, aby zařízení na druhé straně bylo zapnuté. To je prostě konstatování faktu, že je to otravné a že se Vodafone s ochranou snaží více, než ostatní, tu už také padlo a nikdo s tím zřejmě nic nemůžeme. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
October 14, 2025Oct 14 Někdy to ale nefunguje a hlásí chybu i když jsou všechny podmínky splněny a všechny zařízení zapnuté. Stačí aby například windows vypnul obrazovku při nečinnosti a po znovu zapnutí obrazovky už Vodafone tv nejde spustit dokud se počítač nerestartuje. -, Start - Základní Compal CH7465 Opava
October 14, 2025Oct 14 Jasně, mě ale v této fázi zajímá, jestli to bude alespoň fungovat s nějakým switchem na té TV. Čili monitor out, TV in. Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
October 14, 2025Oct 14 @tramin Ten switch přímo neznám, ale téměř vždy tyto přepínače způsobují problém s HDCP a rozbijí i fungující chain. Takže nedoporučuji (a nikdo z VF vám tu s jistotou stejně neodpoví).Jak tu už psali jiní, lepší řešení by bylo použít nějaký streamer (stojí pár korun) nebo přejít k poskytovateli TV, který HDCP nevyžaduje (tzn. kdokoliv jiný než VF). Premium - - - -
October 15, 2025Oct 15 Není nejlepší doporučit tcýni ať to zruší a pořídí si cokoliv jiného ? Tam takový problém mít nebude. - - Lite & Sport CA modul Plzeň - Skvrňany