Odesláno 15. října15. říj Takže asi nějaký Android TV stick. Bude bezpečně fungovat? Třeba Homatics? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 15. října15. říj Vyhledávání "Homatics" našlo i zde na fóru nějaké výsledky, ale zkušenosti spíš ne.Nutno koupit z eshopu a zkusit, kdyby nevyhovovalo, ať to lze případně jednoduše vrátit, resp. odstoupit od kupní smlouvy uzavřené na dálku. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno neděle v 06:49 2 dny Do pr... už s VF, nechtěl jsem ležet u TV, tak že si sednu k PC a budu pokračovat ve sledování tam. No nebudu.Může mi někdo z VF vysvětlit, proč některé kanály jedou bez problému a jiné, tvrdošíjně hlásí WV1862? Pořád jedno a to samé PC, prostě např. kanál ID HD si nespustím.Zkusím třeba CRIME + INVESTIGATION - jede, VIASAT TRUE CRIME - nejede WV1862, HBO HD - jede., FILMBOX Premium HD - jede.Sakra, dělejte už s tím vaším debilním systémem něco.Přehrál jsem si jeden pořad ze stanice, která jela a najednou chyba WV1862 zmizela a co nejelo, zázrakem jede.Může mi to někdo z VF nějak logicky vysvětlit, co to má být za generátor náhodných chyb a k čemu to má jako sloužit?Pořád sedím u jednoho PC, nic jsem nerestartoval, nic jsem neodpojil. - - - CA modul OVA
Odesláno včera v 14:001 den Centrum péče @cvancara Mrzí mě, že máte s přehráváním potíže, bohužel k této chybě není popis, který by jednoznačně odkazoval na jednu příčinu. Je tedy potřeba to řešit s naší technickou podporou na základě popisu té konkrétní situace - například na 800770077. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 23 hodinami23 hod Raději ne. Co znamená tato chyba stejně nevíte, co tak asi chcete řešit?PC je na stole, chci něco spustit a některé kanály hlásí tuto chybu. Za hodinu zase normálně fungují.Kdo, když ne vy, jako poskytovatelé tohoto monstra, by měl vědět, co tato chyba znamená a co jí vyvolává.Když nevíte, tak by jste se snad mohli informovat u tvůrců. - - - CA modul OVA
Odesláno před 23 hodinami23 hod Čím víc se v tom rejpají tím víc chyb tam je jak se tam snaží nacpat různé ku*vítka jak nám znepříjemnit sledování. Kdyby to byla čistá, nová aplikace tak by vše fungovalo.Příklad - omezte ten program aby nešli sledovat dva programy v jednom prohlížeči. - Takže to musím obejít dalším prohlížečem. Takže můžu sledovat dva programy. Takže to omezení je k ničemu, ale už je zásah do programu. Čím víc zásahů tak i víc číslových chyb. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 22 hodinami22 hod Zkus vypnout a zapnout monitor když ti ta chyba naskočí, já ten webový prohlížeč teda nepoužívám ale pamatuji si že v minulosti mě po zapnutí hlásil nějakou chybu a když jsem vypnul a zapnul monitor tak se to rozjelo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 8 hodinami8 hod Monitory mám dva, oba naprosto stejné, oba HDMI už roky, nic víc. Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.