Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

@Jenda055Proc kupovat O2 Box, kdyz si muzete zdarma nainstalovat do TV O2TV apku? Tedy pokud mate TV s Androidem 😉

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Protože když příjde na prodejnu někdo, kdo se v tom moc neorientuje tak je mu O2 box doslova vnucen s tím jak je úžasmý.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

Mně teda po cca roce a půl set top box vůbec nechybí. 

#Samsung #Tizen 

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Nechybí je slabé slovo za mě - jsem rád, když se krámů jako různé STB můžu zbavit a nahradit je aplikacemi na standardním Android TV. Jediný televizní STB, co dává smysl, je max. ten pro DVB-C, pokud není praktické použít CA modul.

Upraveno uživatelem r2d2

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
A to já jsem za set-top-box s OpenPli rád, nahraji si z DVB-C/T/S co chci, podívám se také kdy chci (a nemusím být otrokem zpětného sledování, kde mizí nahrávky po pár týdnech), přehrávám si soubory z NAS a k set-top-boxu mám samozřejmě vzdálený přístup odkudkoliv z internetu, takže si v pohodě mohu nastavovat nahrávání klidně z opačného konce světa, prostě pohoda :-)
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Jen úplně nevím, co bych si v dnešní době nahrával. Filmy jsou na stream platformách a cz seriály na webu ČT, Prima, Nova … jasně ne každý za dané platformy platí nebo chce platit. Ale potřebu něco nahrát jsem dlouho neměl a to na VHS jsem nahrával kde co.  🙂

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno

Problém je, že zdaleka ne všechno je dostupné navěky. Třeba v iVysílání ČT jsou filmy obvykle k mání 14 dní a pak licence na šíření přes net vyprší a smůla. A některé pořady, přestože jsou z archívu ČST, tam dokonce nejsou dostupné vůbec, případně je dostupnost na netu pouze  souběžně s televizním vysíláním. Takže když to mám nahrané přímo u sebe, tak nemusím nic řešit a prostě se podívám kdy chci a kde chci :-)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Tak, tak, tady musím s Adolfem souhlasit. Data v cloudu, data v čoudu. Příklad jednodušší než TV je třeba Spotify. Alba, která tam jsou dlouho a člověka ani nenapadne si je stahovat offline (proč také, jsme online, že...) najednou zmizí a je vymalováno. No, má to řešení. Jdu si koupit album.
btw: iVysílání je záhada sama...  

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Ivysilani má tu vlastnost, že i když tam je kompletní řada celého seriálu vlastní produkce, tak v momentě kdy ho začne ČT reprízovat, tak z iVysilani zmizí a jsou dostupné jen ty díly, které se při aktuální repríze už vysílaly.

Jinak je spousta filmů nebo seriálů, které v TV občas běží, ale nejsou dostupné na žádné streamovací platformě a často ani na dalších serverech "k volnému stažení".
Pak se nahrávky hodí.
Televize sice přes USB nahrávat umí, ale tam je to šifrované. U Set top boxu by to mělo/mohlo být bez šifrování a volně k dispozici.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

Jestli můžu vsuvku k tématu nahrávání, bohužel moje TV to neumožňuje přes usb. Sice port tam je, ale pouze na přehrávání z něj. Mám smart TV TCL necelé dva roky. Takže jsem zcela závislý na tom, co si pustím online, bohužel.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague