Jump to content

Převod na nové tarify Vodafone TV

Go to solution Solved by Martin - Vodafone,

Recommended Posts

13 hours ago, tomus said:

Výpověď smlouvy telefonicky – to jde ??

Vždycky se uvádělo že výpověď služeb musí být písemně.

Jedině snad že by jsi použil OKU kód pro pevný internet a odešel k jinému operátorovi.

Dokonce je to způsob, co Vám VF operátor doporučí 🙂 Vypovídal jsem takto 2x VF a vždy jsem od operátora slyšel tohle (a skutečně ta výpověď i proběhla :))

• Thanks 1
  • Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
před 2 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@DanKm K oběma zprávám (nebo alespoň k jedné) byste měl mít potvrzení o přijetí zprávy s číslem požadavku. Můžete se do svého e-mailu podívat a napsat sem to číslo? 

Bohužel v mailu mám jen komunikaci s Reklamačním - č.  2074920, kde je celá momentální situace v řešení. Jinak netuším bohužel, které další maily nebo čísla máte na mysli? Žádné jiné nepřišly.. Jestli chcete můžete mne kontaktovat přímo na můj mail nebo na tel. číslo.

• Super
  • -
  • Základní, Family
  • CA modul
  • Brno
  • Help center

@DanKmDíky za doplnění, vidím, že vaše zprávy se přiřadily k reklamaci a teď je vše v běhu, dořešení musím nechat na kolezích z Reklamačního týmu, ale budou se tomu věnovat.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Volal nějaký pracovník call centra s tím, že náš tarif (nějaký klasik za 350 kč i s boxem) už není v nabídce a nabídl nějaký  jiný tarif kde bude o 40 programů více včetně prima+ za cenu jen o 13 kč měsíčně vyšší.
S tím, že běžná cena je přes 400 Kč bez boxu.
Nevím teda kde přišel k té běžné ceně - to je běžná cena bez dalších služeb od VDF - alespoň podle současného ceníku.

O nějakém plošném zdražování a vyměně tarifů nevěděl nic. 😄

• Thanks 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava