May 31, 20232 yr to seš asi skutečně jedinej, protože 2FA neni povinný, ale jenom doporučený 😮 dole je odkaz na odhlášení z ověření - Red Basic+ - - Praha
May 31, 20232 yr Taky vyskočilo, ihned zamítnuto. BTW jde změnit email v profilu když nemám k původní schránce už přístup? Nebude při změně adresy to chtít poslat ověření? Start - Základní Compal CH7465 Opava
May 31, 20232 yr @Ivo2003 Můžeme ti ho změnit my jako admini 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
May 31, 20232 yr Aaa, tak to jsem přehlédl 😀. No každopádně už mám nastaveno 🙂 Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
May 31, 20232 yr @mrzicnejsi také mě to vyskočilo Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
May 31, 20232 yr To same, jenom jsem netusil, jestli jsem neco omylem nenastavil sam. Edited May 31, 20232 yr by cvancara - - - CA modul OVA
May 31, 20232 yr Taky mě to vyskočilo. Nevěděl jsem co s tím tak jsem se odhlásil z ověření. Jestli jsem udělal dobře nevím. Vůbec tomu nerozumím. Super - Základní - Litomyšl