Odesláno 31. května 2023 2 roky to seš asi skutečně jedinej, protože 2FA neni povinný, ale jenom doporučený 😮 dole je odkaz na odhlášení z ověření - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 31. května 2023 2 roky Taky vyskočilo, ihned zamítnuto. BTW jde změnit email v profilu když nemám k původní schránce už přístup? Nebude při změně adresy to chtít poslat ověření? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 31. května 2023 2 roky @Ivo2003 Můžeme ti ho změnit my jako admini 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. května 2023 2 roky Aaa, tak to jsem přehlédl 😀. No každopádně už mám nastaveno 🙂 Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 31. května 2023 2 roky @mrzicnejsi také mě to vyskočilo Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 31. května 2023 2 roky To same, jenom jsem netusil, jestli jsem neco omylem nenastavil sam. Upraveno 31. května 2023 2 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 31. května 2023 2 roky Taky mě to vyskočilo. Nevěděl jsem co s tím tak jsem se odhlásil z ověření. Jestli jsem udělal dobře nevím. Vůbec tomu nerozumím. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 31. května 2023 2 roky @Ladik https://cs.wikipedia.org/wiki/Vícefázové_ověření - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.