marek-81 Posted May 31 Share Posted May 31 Já mám net přes kabel od VF 250 za 469 vc modemu. Když vidím ty ceny tak někde jsem asi udělal chybu. 1 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 31 Share Posted May 31 @Ivo2003Zaujala mě cena vs. rychlost. Osobně však sotva využiju 500, natož 1Gbit (2 Gbit na mé adrese ani není). Zase by tam byl upload i download 1:1. Avšak mě vůbec neláká další kabel do bytu. Modem za 50 Kč by byl ok. Dokonce mají i snad nějakou TV a při IPTV i aplikaci na různé TV systémy. No z mé strany by to byl velký krok do neznáma. Nikdo z okolí tohoto poskytovatele nemá. Zatím si to asi nechám v záloze na horší časy. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
r2d2 Posted May 31 Share Posted May 31 To jsem si říkal taky, že ten 1 Gbps nevyužiji, ale v důsledku bych se určitě už nevrátil k ničemu pomalejšímu, je to celkem přijemné při každé aktualizaci / instalaci čehokoliv a když je to za dobrou cenu, tak je to celkem jasná volba pro mne 🙂 1 Quote Premium - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 31 Share Posted May 31 Nejde ani tak o Gbps rychlost jako o fakt, že i při této rychlosti je cena nižší. Jediná neznámá u PODA je spolehlivost, protože recenze jsou tak 50:50, kdy jeden tu službu hodnotí jako super a druhý je nemůže vystát... 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmichaelvincent Posted May 31 Share Posted May 31 @Adolf.ShitlerTak hlavně jestli jsou to všechno hodnocení toho stejného produktu. Často člověk jenom napíše "mám internet od toho a toho", ale technologii připojení neprozradí. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted May 31 Share Posted May 31 ale co se týká těch recenzí, tak zrovna v případě vodafonu to neni žádná hitparáda 😐 už jenom s ohledem na probíhající nekonečnej upgrade sítě, kterej ale dřív jak za 5 let žádný zásadní zlepšení stejně nepřinese 😐 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 31 Share Posted May 31 @janmichaelvincent Ano, to zásadní, tj. typ připojení, v recenzích obvykle chybí. Osobně jsem viděl rozvody od PODA v Brně na Příční ulici a byla to naprostá tragédie, na střeše jakési rádio, na chodbě rozvodná skříň s vylomenými dvířky a UTP kabely natahané po chodbách a přivázané za co to šlo, žádné lišty. Také rychlost netu a "kvalita" tomu všemu odpovídala. Ale věřím, že kde je optika, tam to asi bude o pár levelů výš. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 31 Share Posted May 31 @SlambOn přináší, jen se to zatím moc neprojevilo na nových produktech s vyššími rychlostmi. Jen někde max. upload poskočil na 100Mbps. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 31 Share Posted May 31 @Slamb Zrovna u mě ten upgrade sítě zásadní přínos měl, protože po dlouhých letech s rychlostí max. 350/40 (v posledním roce ještě drobné navýšení na 400/50) konečně 1000/100 Mbps :-) 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted May 31 Share Posted May 31 sice na procenta to je docela skok, ale v absolutních číslech a na rok 2024 jenom kosmetická změna 😔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts