Technikus Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Potom asi zkusit pobočku/kiosek/infolinku, proč, jak, kdy apod., protože tady nikdo do zákaznického účtu nevidíme. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted July 17, 2023 Help center Share Posted July 17, 2023 @retronPěkné dopoledne, od 16. 4. 2023 jsme ve Vyúčtování informovali firemní zákazníky se službou Pevný kabelový internet o jejich migraci na aktuální portfolio pevného internetu. Napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, abychom zjistili, zda se tato změna týkala také vás. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 (edited) Neproběhla opět nějaká změna? Minimálně v názvech pevného internetu? Mám 500/50, na faktuře jako Internet Super, nyní na webu Vodafone to je pod názvem Internet Super Lite 29.pdf Edited October 10, 2023 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 super je název pro pětistovku a lite znamená, že je za trochu nižší cenu, nic z toho neni žádná žhavá novinka 🤔 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted October 10, 2023 Help center Share Posted October 10, 2023 @TechnikusPěkné dopoledne, k další změně názvu tarifů nedošlo. Jedná se o dočasnou promoakci, kdy pevný internet s koaxiální konektivitou nabízíme ve výhodnější Lite verzi po uplynutí zvýhodnění na prvních 6 měsíců 🙂 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Dnes jsem při telefonátu dostal tyto nabídky internetu: 500/50 za 239 Kč + 70 Kč modem = 309 Kč měsíčně 1000/100 za 249 Kč + 100 Kč modem = 349 Kč měsíčně Edited May 31 by Technikus 1 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 31 Share Posted May 31 VF se snaží, protože někde už třeba PODA nabízí 1000/1000 za 250 Kč měsíčně (+ 50 Kč za pronájem opto-metalického převodníku). 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Touto konkurencí jsem taky argumentoval, ale takové rychlosti zas úplně nevyužiji a pořád se tak trochu děším tím eventuálně novým kabelem půlkou bytu. Takže u Vodafone kývnuto a pokračujeme dál za příjemnější peníze. 👍 Edited May 31 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted May 31 Share Posted May 31 Hmm, ta cena by se mi taky líbila, já má 250 / 25 za 299 + 50 za modem 😞 2 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 31 Share Posted May 31 Poda nabízí i 2Gbps/2Gbps ale s tím že dodává stejný ONT jako u nižších rychlostí. A uživatel poté má 2x 1 Gbps porty. Nelze využít 2 giga pro jedno zařízení. Jak řeší upload, když ONT vice něž 1.4 Gbps upload neumí? 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts