Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

Tak to musíte mít nějaký speciální přístroj , protože to opravdu funguje asi tak na 5% zařízení . Já tomu říkám náhodný generátor chybových hlášení. Já už jen čekám kdo bude mít v nabídce kromě skylinku program CANAL + SPORT s anglickou ligou a půjdu tam. A pokud to bude mít O2 tak tam přejdu i s internetem a 3 tarifama.

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Klasik
  • V.Station 3.1, 2xCA modul
  • Plzeň - Skvrňany

Citovat

já mám zase zkušenosti opačné, jsem spokojený s VTV TV

U mě to samé. Fakt mě normálně funguje  STB Vodafone, nemám problém s televizí, funguje inet, funguje WiFi, ..... až mě to přijde hloupý to sem psát a snad se budu i stydět.

• Agree 2
  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Protože máte jejich STB. To už by bylo vážně smutný kdyby to nefungovalo ani tam. Já mám v televizích moduly , takže ten jejich STB nepotřebuju. To už bych měl doma milion krabiček a proč , když vše zvládne jedna )teda až na tu Vodafon aplikaci) Tady je řeč o PC , Androidbox atd. Internet mne funguje dobře , jen ta wifi má krátký dosah.

• Agree 1
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Klasik
  • V.Station 3.1, 2xCA modul
  • Plzeň - Skvrňany

Guest JardaF

Nevim jestli doslo k nejakemu updatu aplikace, ale od vikendu(mozna driv) me z niceho nic prestala fungovat vodafone TV jak na pocitacich tak na mobilnich zarizenich. Na 2 pocitacich kde drive jela bez problemu (windows 11 a windows 10) to ted hazi WT1809 (zkouseno ve Firefoxu, Chrome i Edge). Pak na mobilnich zarizenich (telefon a tablet) oboje android 9 bez rootu nebo cehokoliv nenormalniho kde to take drive bez problemu fungovalo to haze MV1803.

Guest Sempres

Zkoušel jsem spustit pořad v prohlížeči Chrome i Edge ale bez úspěchu. Vždy mi to napíše tuto hlášku "Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1809)"

Podle seznamu chyb je to toto

WT1809 – Nepodporovaný OS (Linux). Nelze dešifrovat obsah. Médium nelze přehrát. 

Můžete mi někdo poradit co stím?

Díky Petr

Tak u mně na PC dnes WT1807! Po restartu PC to jelo asi 20s a konec, zase WT1807! Na PC, na kterém to bez problémů šlapalo! Chtěl jsem v tomhle příspěvku použít hodně sprostých slov, ale asi to nemá smysl.🤮

• Agree 1
  • Premium
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Ostrava-Poruba

• Help center

Dobré dopoledne, @Beris, zkuste se ještě podívat na https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/, kde se téhle chybě věnujeme a uvádíme všechny kroky, které doporučujeme vyzkoušet (mezi nimi i promazání cookies a cache, jak doporučoval tomus). Když nic nezabere, napište nám přes https://tam.je/forum/ a nebo zavolejte na 800 77 77 31, necháme to prověřit dál. 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim