mirij Odesláno 27. dubna 2022 Autor Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 @Marek-26 Fér by bylo kdyby Vodafone měnil zakoupená zařízení (a nyní aktivní ve Vodafone systému), ale za pronájem 0 Kč měsíčně. Oni je přece zakoupili v dobré víře, že už nikdy žádný měsíční poplatek za ně nebudou platit. Děláte to tak? Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Bezbřehá naivita - každý operátor potřebuje vydělávat. Třeba zde mnohými opěvovaný Kyslík se s tím také nepárá a klidně odstřelí stávající set-top-boxy s tím, že si user musí za 4000 Kč koupit nový. Dobrá víra je dobrá leda do kostela :D Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 @Adolf.Shitlerproto je nejlepší nájem 1 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Sakra, musel jsem si vzít brejle. 😃 . Ale zajímavé počtení. Už od dob Karnevalu si zařízení pronajímám. A jsem úplně v klidu. Mám postaráno o servis (a byl občas potřeba) a o výměnu bez problému. 3 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Jenže já si ten STB koupil před 4 lety za 200 Kč a teď jsem investoval dalších 150 Kč do drobné opravy a věřím, že ještě pár let bude fungovat s tím, že mě mě nějaké reklamy u Primy budou ukradené... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 proto občas nechápu ty lidi co nadávají na pronájem a řeší tu staré zařízení koupené před několika lety 2 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tento příspěvek jsem fakt nepochopil, protože já si naopak pochvaluji to, že jsem si starý STB ponechal... 1 Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Nefunkčnost starých zařízení je běžná věc. U pozemáku si také se set-top-boxem pro DVB-T už nikdo ani neškrtne a musel koupit set-top-box pro DVB-T2 (a také nechtěl, aby mu ho někdo dal zadarmo jenom proto, že T skončilo a vysílání pokračuje v T2). 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 No ale koupí si ho a nemusí si nic pronajímat. O to jde. 1 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 27. dubna 2022 Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Vyplatilo se vůbec si box kupovat? Pokud se nepletu, tak HD DVR stál okolo 5000 Kč a nájem byl 150 kc, takže se zaplatil cca po 3 letech, jenže životnost toho boxu je právě okolo 3 let, takže to výhodné není vůbec. Cihly jsme měli celkem 3 a ani jedna nepřekročila výdrž 38 měsíců. 2 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.