Yarda_cz Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Zdravím, v poslední době se mi dost často stává, že nahraný obsah nepřehraji napoprvé. Po stisknutí Přehrát nahrávku, se dlouho nic nestane a poté na černé obrazovce vyskočí hláška "Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení". Když skočím zpět do TV a poté opět zpět do nahraných pořadů, pak se už přehrávání spustí. Nemáte někdo také takový problém? 2 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichardHorcic Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Běžná hláška, jedna z mnoha. Na mě dělá bu bu bu každou chvíli. A to můžeš být rád, jestli na tebe vyskakuje jenom tahle. Budeš si muset buď zvyknout, nebo si vyléčit nervy u konkurence. 1 1 Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Ano, mám tento stejný problém. 2 Quote Super - Základní - Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Jo, to jsem tu také někde nedávno popisoval, jak jsme se chtěli dívat na nahrané Párply - a prdlajs... 2 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 11, 2022 Help center Share Posted April 11, 2022 Dobrý den, pokud se objevují takové potíže a nepomáhá restart zařízení (nebo případně přeinstalování aplikace, pokud by se jednalo o ní), neváhejte nám napsat konkrétní příklady přes https://tam.je/forum/, abychom to mohli detailně prověřit. Případně ohledně toho můžete volat na číslo 800 77 77 31. Díky za spolupráci 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka007 Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 I ja mam stejny problem a pritom drive to vubec nedelalo.Je to cim dal vice nespolehlive. 1 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dejima Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 U některý nahrávek mi píše to samé. Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelB Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Taky potvrzuji objevování se této hlášky. 1 Quote Super - Family Compal CH7465 Praha Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Naprosto běžná záležitost. @Martin - Vodafone navíc reklamována a samozřejmě nevyřešena... Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 12, 2022 Help center Share Posted April 12, 2022 @tramin Pěkný den, jde o to, že takhle obecně to nemám možnost nechat prověřit, proto bych potřeboval vše detailně popsat do toho formuláře přes https://tam.je/forum/. Pak vám k tomu budeme moct napsat víc informací 🙂 1 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts