Ladik Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Tak jsem si před chvílí chtěl pustit nahrávku a ejhle oblíbená hláška. Další to stejné, ještě další a taktéž. Prostě už nefunguje ani přehrávání nahrávek. A zrovna teď jsem si zkusil přehrát nahrávku abych přesně napsal znění hlášky a ono mě to pustilo. Tak napočtvrté se to podařilo . Sláva. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Jiná služba Modem Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 @Martin - Vodafone ale já jsem to řešil přesně tímto způsobem. Trvalo to nekonečně dlouho, než se k tomu někdo vyjádřil, ale stejně to každou chvíli blbne. Ale to jste ještě na zdejším foru nebyl. Vodafone by už měl konečně přiznat, že buď netuší, jak to opravit, nebo že se na tom aspoň pracuje... 1 Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarda_cz Posted April 23, 2022 Author Share Posted April 23, 2022 V 12. 4. 2022 v 10:26, Martin - Vodafone napsal: @tramin Pěkný den, jde o to, že takhle obecně to nemám možnost nechat prověřit, proto bych potřeboval vše detailně popsat do toho formuláře přes https://tam.je/forum/. Pak vám k tomu budeme moct napsat víc informací 🙂 Zdravím, dávno odesláno a 14 dní nic? Dělá to už u každé mé nahrávky. Je to dost otravné, už něco víte? Oprava? Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Premium VTV Box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 A je problém pouze u nahrávek, nebo také u zpětného zhlédnutí, nebo videotéky? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Mě to píše, při každém zapnutí Seto boxu.Když se chci koukat na zpětné přehrávaní.Musìm to vždycky znova povolit. Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 @tomus mě to dělá u zpětného zhlédnutí i nahrávky. Videotéku nevyužívám. Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarda_cz Posted April 24, 2022 Author Share Posted April 24, 2022 U zpětného zhlédnutí a videotéky teď OK. Ale např. teď se mi nahrává klasika neděle dopoledne (Archiv CT24, Filmový týdeník, Toulavá kamera, Objektiv, Prima Svět, Prima Česko) a v nahrávkách nemám nic. Přitom v EPG vidím, že jsou nahrávány. Minulý týden to samé, a myslím že teprve po restartu tam nahrávky byly. Zkusím se na to odpoledne zaměřit a sledovat. Tak po restartu se najednou nahrávky objeví. 2 Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Premium VTV Box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 26, 2022 Help center Share Posted April 26, 2022 V 23. 4. 2022 v 12:05, Yarda_cz napsal: Zdravím, dávno odesláno a 14 dní nic? Hezké odpoledne, @Yarda_cz, kolegové vám na odeslaný požadavek ještě nedopověděli? Napište mi případně číslo vaší zprávy (mělo vám přijít v automatické odpovědi do e-mailu), prověřím to 🙂 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 (edited) Kde jsou časy spolehlivosti nahrávání CV5000 ? Je to škoda, jak nespolehlivou službou se tv od vodafonu stává. Já osobně jsem s jak samotnou TV, tak chytrými funkcemi u hd dvr mediaboxu nikdy potíže neměl. Nevím co si o cloud nahrávkách mám myslet. Edited April 26, 2022 by Daviddvbc Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 @Daviddvbc 😄 Handan CV5000 neuměl nahrávat ani HD kanály, "jen sledoval zákazníky svým magickým zeleným okem." Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts