August 9, 20232 yr Care Centre Pěkný den, tohle můžu vyvrátit, na naší straně jsme plně připraveni a čekáme na odemčení funkce společností Apple. A od Applu teď žádné konkrétní datum nemáme, takže pokud vám někdo řekl, že to bude v lednu, jedná se o spekulaci... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
August 9, 20232 yr Dobrý den, ale Vodafone má interní info, že s odemčením počítáte až od ledna. Jde to z vaší strany u Apple popohnat?
August 9, 20232 yr V 7. 8. 2023 v 17:16, dukat napsal: Funguje někomu reálně Onenumber. Aktivaci jsem zadal před týdnem, objednávka je ve stavu zpracovává se už týden. Z podpory zatím žádné info a délka řešení problému je prý individuální. Ahoj, mně funguje bezvadně na SGW 6 Classic. Objednána aktivace přes *77, druhý den nahráno do hodinek a vše super.. Manželka má firemní OneNet a tam služba OneNumber zatím bohužel nefunguje..
August 10, 20232 yr @DredtatumVodafone nemá žádné interní info, čeká na Apple až svolí, z toho žádné informace nevypadly. Apple má evidentně nějaký problém, neřekne jaký a službu nepustí (prý se netýká aktivace jen v ČR, ale i v jiných státech). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 10, 20232 yr před 59 minutami, Marek-26 napsal: @DredtatumVodafone nemá žádné interní info, čeká na Apple až svolí, z toho žádné informace nevypadly. Apple má evidentně nějaký problém, neřekne jaký a službu nepustí (prý se netýká aktivace jen v ČR, ale i v jiných státech). Tak to asi ne, protože jak jsem již zmínil, v Itálii a Německu funguje bez problému .
August 10, 20232 yr @Jirka23Ano, TM a O2 v ČR také funguje, ale od jisté doby prostě Apple nové aktivace nepouští. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 11, 20232 yr Tak u mě to už funguje Telefon Huawei P40 PRO a hodinky Huawei watch 3 pro , jupíí 🙂 Děkuji Vodafone Jen bohužel nefunguje Roaming 😞
August 13, 20232 yr Mohu říci že včera jsem pomáhal dědovi zprovoznit na nové koupenych samsu g galaxy watch 4 classic OneNumber, a funguje to skvele , , těším se až to nekd přijde na Apple Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
August 13, 20232 yr Klobouk dolů pro dědu, že používá takové technologie a že chce telefonovat z ruky jak James Bond. I když teda dnes si kupovat 2 roky starý model, když donedávna byly Samsung cashback akce na Watch5 modely a teď jsou akce na Watch6 modely. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha