February 10, 20242 yr Ahoj, také vám zmizelo z můj vodafone okno onenumber? 😮 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
April 16, 20242 yr Vodafone přidal 15.4.2024 mezi chytré hodinky podporující naklonované číslo na eSIM další model. Jedná se o loni uvedené chytré hodinky Xiaomi Watch 2 Pro LTE na platformě Wear OS. Služba umožňující využívat stejné telefonní číslo jako na telefonu také pro hodinky, a tím pádem je používat k volání a datování mimo dosah telefonu, má název OneNumber. Vodafone si za ni účtuje měsíční paušál 99 Kč, do konce dubna ale platí zvýhodnění na tři měsíce zdarma. více tady Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
October 31, 20241 yr @Veronika - Vodafone jen ať víte nefunguje Vám portál onenumber již 4 dny Edited October 31, 20241 yr by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
October 31, 20241 yr Care Centre @kautskymPrávě jsem to zkoušel a do portálu jsem se přihlásil bez potíží. Zkuste se podívat do https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-nefunkcni-portal/, jsou tu vypsané různé příčiny a co s tím. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
November 7, 20241 yr Tady v Českým Kocourkově jsou ceny oprátorů snad nejvíc předražený a přitom jsou stolet za opicema !!: https://www.swisscom.ch/en/about/news/2017/04/20170419-mm-geraete-mit-abo-gleichzeitig-nutzen.html
November 7, 20241 yr A jaký je rozdíl oproti One number? Také mám jeden tarif v mobilu, hodinkách a notebooku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx