August 14, 20232 yr vidím Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
August 14, 20232 yr jde někde ještě sehnat předplacenka 30 Kč na den??Na prodejně už nejsou jsou staženy.Ale potřebuji převod čísla kod mám. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
August 15, 20232 yr V diskusi pod níže uvedeným článkem je další zajímavé info ohledně AW LTE: https://www.lupa.cz/aktuality/vodafone-pokryl-novou-siti-pro-internet-veci-cat-m-asi-93-procent-populace-ceska/ Basic - - Vodafone Station WiFi 5 Brno-Ponava
August 16, 20232 yr V 14. 8. 2023 v 15:12, Pavel m napsal: jde někde ještě sehnat předplacenka 30 Kč na den??Na prodejně už nejsou jsou staženy.Ale potřebuji převod čísla kod mám. Tu jsem kupoval loni a už tehdy jsem měl problém ji koupit v běžné trafice, nebo u jiných prodejců, byla k dostání jen přes internet na webu Vodafone a možná na prodejnách Vodafone, ale to jsem nezkoušel. Vodafone a předplacenky to je taková trošku tragédie, za mě naprosto neatraktivní. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 25, 20232 yr @DredtatumPtáš se na špatném místě. Vodafone je připraven, Apple mlčí/mlží. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 25, 20232 yr @Marek-26Apple zase tvdí že to čeká na Vodafone 😄 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves