Solution Marek-26 Posted August 22 Solution Share Posted August 22 800 77 00 77 nebo *77 ze sítě Vodafone Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted August 22 Share Posted August 22 To je číslo úplně k ničemu. Než se člověk prokliká, tak to opraví. Proč nemá Vodafone přímou linku na hlášení poruch?? Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 22 Share Posted August 22 Zavolám, zvolím myslím dvojku a jsem za chvíli u operátora technické podpory. A jestli je porucha za pár minut odstraněna, tak je to dobré ne? Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted August 22 Share Posted August 22 Jasně, porucha měla být odstraněna před 45 minutami a není. Dobré, ne? Dobrou noc No tak je to už více, než 14 hodin. A pořád nefunkční. Skoro pokaždé, když dojde k výpadku elektřiny, tak přestane fungovat i Vodafone. S tím rozdílem, že proud naskočí do pár minut, stejně, jako včera... Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted August 24 Author Share Posted August 24 Číslo asi dobrý, ale když jsem tam volal naposledy, tak mě ubezpečili, že tři výpadky během posledních pár dnů jsou ok a nemám to řešit. Tak pokud je tohle řešení, tak asi jo 🙂 Quote 1000 Mb/s - Komplet VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted August 25 Author Share Posted August 25 Ok, děláme si čárky - čtvrtý krátký výpadek. Quote 1000 Mb/s - Komplet VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted August 26 Share Posted August 26 No , když já tam volal, tak na stránkách "výpadky" žádný hlášený nebyl. A přitom to už nejelo cca 90 minut. A prý proč volám, když jsou na to stránky ☹️ Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted August 31 Author Share Posted August 31 ok, takže pátý krátký výpadek zrovna před chvilkou Quote 1000 Mb/s - Komplet VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 7 Author Share Posted September 7 Jedeme dál, šestý výpadek. Už jsem si k modemu přidal ovládanou zásuvku, abych k němu nemusel chodit. Skoro začínám mít pocit, že ten nový firmware se úplně nepovedl. Quote 1000 Mb/s - Komplet VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 7 Share Posted September 7 A je v domě/bytě apod. kabeláž ok? Není vadný modem? Co na to na Vodafone lince po nějaké kontrole logu připojení, routeru apod.? 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts