Návštěvník Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 Domnívám se, že podstatnou vinu na špatném EPG má UPC. A to proto, že EPG v DVB-T je v pohodě 7denní, má informace které v EPG DVB-C chybí, popisy obsahu a děje pořadu jsou naopak stručné a výstižné. A takto to bylo i v DVB-C nedávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 V podstatě souhlasím, pokud máš na mysli obsah EPG. Dle technika o změně EPG rozhodlo nadnárodní vedení UPC, Liberty Global. Předpokládám, že máš na mysli DVB-T z pozemních vysílačů. Zde existují 4 základní sítě, každou provozuje jiný provider (ČT, ČRa, atd.), v každé síti je jeden multiplex s cca 5 programy, každý provozovatel sítě si zřejmě zajišťuje data pro EPG svou cestou. Nelze srovnávat se sítí, která má 20 a více multiplexů. Velmi krátce jsem hledal zmínky o problémech EPG na Googlu, na nic jsem nenarazil. Nemohu se zbavit pocitu, že tak jako systém Horizon se testoval a běží v Irsku a tuším v Nizozemsku, tak se UPC ČR stalo pokusným králíkem pro rozšíření EPG... Ale asi je to jen můj dojem. Pokud někdo znáte linky na zahraniční neoficiální fóra o UPC, uveďte (ne ty, co jsou v odkazech zde na UPCZone). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 EPG v rámci Dvb-c-Prima HD pouze do 15.7.,EPG v rámci Dvb-t prostřednictvim UPC,stejná stanice,az do 18.7 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 EPG UPC Dvb-C Panasonic TX-P42GW30 do 17.7. Samsung LE40B652T4W pouze do této neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 EPG v rámci Dvb-c-Prima HD pouze do 15.7.,EPG v rámci Dvb-t prostřednictvim UPC,stejná stanice,az do 18.7 DVB-C 23 kanálů, DVB-T 6 kanálů, nesrovnatelně menší objem EPG dat, čili načte a zobrazí se EPG na 7 dnů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludeko Odesláno 12. července 2014 Sdílet Odesláno 12. července 2014 Ta moje TV je Sony KDL-32W5500. Kromě dříve uvedených problémů (mluvím o DVB-C: info v EPG max na jeden výjimečně dva následující pořady), je příšerná doba než se vůbec informace zobrazí, z původní doby do 10 sec se teď doba protáhla až na desítky vteřin. O naprosto nevyhovujícím obsahu informací ani nemluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 13. července 2014 Sdílet Odesláno 13. července 2014 Tak před chvílí zazlobil i Handan CV-5000. Nezobrazil kompletní tabulku EPG a kompletně zamrznul (viz prilozene foto). Nereagoval na žádné povely. Pomohlo až vytažení ze zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny Odesláno 14. července 2014 Sdílet Odesláno 14. července 2014 Sony KDL-40W5740: Včera jsem to po dlouhé době zkusil a program se zobrazuje na 6-7 dní, ale v detailu jsem u velké většiny pořadů nenašel žádné bližší informace. Spíš jen sporadicky a maximálně jeden řádek. Citovat 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2014 Sdílet Odesláno 14. července 2014 Tak tomu bych se zdráhal uvěřit. I přes všechny připomínky, protesty, názory teď EPG pouze 3denní !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 15. července 2014 Sdílet Odesláno 15. července 2014 Tady je odpověď na to,jak to vypadá s odstranováním problémů s EPG od Peťi z FB týmu: Pěkný den Radku, zasílám Vám zjištěné informace. Je to téměř 1 měsíc co je v provozu upravené EPG. Důvodem změny byl nezbytný přechod na novou platformu, která umožní nasazení nového prostředí, jak digitálních přijímačů, tak nové možnosti získávání informací z EPG (vyhledávání podle titulu, žánru, režiséra, titulu apod.). Je pravda, že jsme zaznamenali více negativních reakcí než pozitivních ohlasů. Ale děkujeme všem, kteří přispívali poznámkami na speciální emailové adrese epg@upc.cz, i když jsme na většinu dotazů přímo neodpovídali. Jsou pro nás potvrzením, že služby digitální kabelové televize aktivně využíváte a také EPG je pro vás důležitým zdrojem informací. V následujících týdnech provedeme tyto úpravy a doplnění: - Název seriálového pořadu (před synopse), - Rok výroby filmu (díla), režisére a herců, - Omezení počtu znaků synopse na max. 1200 znaků (aby i starší set-top boxy a TV přijímače s DVB-C tunery bez problémů zobrazily EPG na 7 dnů), - Omezení synopsí u krátkých pořadů, - Doplnění EPG o 8. den. Samozřejmostí je průběžná kontrola správnosti EPG a synopsí. Postupně také doplníme EPG u českých rozhlasových stanic. Věřím, že výše uvedené úpravy většina klientů ocení a brzy využijí další možnosti EPG. Péťa, UPC Facebook tým Tak by mě zajímalo,co to je "v následujících týdnech" v představách UPC. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.