June 21, 201411 yr Někdo si s něčím zase hrál? Už pár dnů je to plné nesmyslů. Jako příklad může posloužit dnešní Poirot na ČT2. V EPG odvysíláno "Hercule Poirot (5 dil.)" místo "Hercule Poirot XIII (5. díl)". Takhle zpackaná je i Prima a možná i něco dalšího, mám pocit, že cca od čtvrtka. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
June 22, 201411 yr co jsem koukal, tak všude jsou nově informace o věkovém omezení, ale jinak katastrofa, na Prima Cool vůbec nerozlišují řady u seriálů a anglické verze, jen protože vím jak to mají organizované, tak vím že anglické verze chodí po půlnoci
June 22, 201411 yr A je nějaká možnost, jak to dát do pořádku? Nebo tu budeme jen tak nadávat? Kam mám napsat?
June 23, 201411 yr Zkus kontaktní formulář na stránkách UPC nebo Facebook Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
June 23, 201411 yr https://fcapp.eltoro.cz/upc-poradna/ Na této adrese funguje upc poradna, max do dvou dnů upc odpoví na konkrétní dotaz, většinou ... Včera jsem odeslal dotaz na změny v EPG, odpověď zatím nemám.
June 23, 201411 yr Bohužel většinou odpovídají velmi mlhavě, někdy dokonce i protichůdně. Lze očekávat odpověď: dotaz jsme předali kolegům z technického odd. - to v lepším případě - nebo: EPG pouze přebíráme od vysílatele. Takto odpovídali na problémy s EPG minule. Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
June 23, 201411 yr Author Já věřím, že ti správní si to tady už přečetli a taky jim děkuju za to, že to brzo dají dohromady Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
June 23, 201411 yr Ti to tu bohužel nečtou, ale již byl nový dodavatel dat pro EPG upozorněn - - Jiná služba nic UPC