Přejít na obsah

Wi-fi síť UPC Wi-Free


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Stále se mi nedaří na ničem připojit, poslední vyjádření je, že není podporovaní 5GHz, ale nefunguje to ani při přepnutí na 2,4GHz. Prostě již 2 měsíce nefunkční služba, asi jí vypnu.

  • Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • V.Station 3.1, VTV STB 2G_A, 3xCAmodul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman

retron: tady je ale debata o wifi modemu (proto se tady jednomu člověku nelíbí, že mu to vyžere rychlost na wifině) a ne že si člověk koupí AC router ;) takže klíídek :-) prostě jen narážím na to, že jsou lidi, kteří si stěžují, že jim to jede pomalu přes wifi v modemu.

 

Jinak, ano, jsou zařízení bez lan, ale to jsou mobily, tablety,... A tam těžko budeš sosat terabajty dat. Ale tím pádem to patří do té skupiny, kde ti je rychlost v podstatě ukradena, stačí ti pár mbits.

 

Jo, ještě jedna vyjímka bez lan - MacBook (ten nový). Ale tam opět platí to s nižším IQ, protože jen ten s nižším si může koupit novýho macbooka, který je lehčí o 10%, ale za to má jen jeden jediný konektor, má nižší výkon a je 2x dražší než předchůdce :-) no a nebo nějaký podnikatel, který to ale nepotřebuje jak větší náhražku tabletu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman
Nevím, co myslíš tou jednou vyjímkou, ale bez LAN nejsou jen MacBooky (ne jen ten poslední) ale i např. ultrabooky apod.

A hodnotit výši IQ podle toho, co si člověk koupí, může jen člověk s nižším IQ

S ultrabooky jsem se setkal docela dost a až na vyjímky (2 nebo 3) neznám žádnný krom toho macbooka. Ale furt nevím co řešíte. Já jen napsal, že když chce člověk rychlost ( s tím modemem), tak prostě musí přes kabel.

 

S tím IQ u macbooka jsem jen narážel na to, že ten macbook je fakt hrozná sračka a koupí si ho snad jen ten manažer pro prezentace, aby nějak vypapadal. Když si ho koupí normální člověk, tak je to podle mě debil (zde zdůrazněno IQ :-D ), který si neváží peněz (on i bohatej člověk nerozhazuje za kdo ví co), protože jinak by si koupil cokoliv jiného (a je úplně jedno, jestli HP, Dell, Apple,...). A tím cokoliv myslím opravdu cokoliv :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník stephano

Zdravím, mám problém s přihlášením do wifree, uzivatelsky jmeno i heslo mam vygenerované (jiné než do my upc) ale porad dokola je tam problem s připojenim.

zkousel sem s certifikatem bez vschno jak na obrazkach atd....proste se doma nepripojim jen na svoji normaln sit. PS heslo sem menil asi 5x a stejne nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Stačí v daným zařízeni, ze kterýho se připojuje, smáznout záznam domácí sítě a nechat jenom tu Wi-Free. Ale smysl, proč se nepřipojit přímo ke svý vlastní, to nechápu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Bucky Kid

To heslo když se změní nefunguje pro přihlášení hned takže jestli změníš heslo pokaždý když se nepodaří připojit s tím starým je možný že se nepřipojíš vůbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...