Přejít na obsah

Nové balíčky TV+internet vs. staré


Návštěvník Roman1

Doporučené příspěvky

Jak mi řekli na klientském centru, tak píšu, kdyby mi řekli že STB jde vrátit technikovi při výměně modemu, tak mu ho s radostí dám. Ostatně jsem se na tohle konkrétně dotazoval a bylo mi zopakováno, že jedině poslat do Nymburka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, takže pokud bych chtěl Kombi Komfort+ jaké mám teď možnosti? A jak to bude s možností odkupu modemů? Zatím na stránkách upc nic není...

koupit si vlastní router s gigabitovejma portama a 802.11n 300 Mb/s (150/150)...

s odkupem nevim, na co upc čeká, ale když na modemy se bude čekat minimálně 2 měsíce, tak to už o něčem svědčí :evil:

by mě zajímalo, co by dělali, kdyby neměli ani modemy bez wifi :roll:

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Weiny

No bezva, právě jsem dohovořil se dvěma lidmi od UPC. V záznamníku jsem se nechal přepojit na nové služby, kde jsem dal internetové. A chtěl Kombi Komfort.

Kluk na lince mi tvrdil, že už jde vše odkoupit, včetně ED3 modemu za 1300kč. Těch je prý dost, jen s wifi routerem je problém. A že si není jist, jestli budu muset starý STB posílat do Nymburku. Pak mě tedy přepojil na paní, která to se mnou dokončila a navíc určila přesný příchod technika. 19:30h večer, to mě potěšilo :-)

Ovšem paní mi vymluvila, že se dá modem odkoupit, stále to nejde, musím prostě zatím platit 700kč a čekat, zda se tato možnost neobjeví oficiálně. Pak si zavolat a doplatit ho.

STB prý si technik odnese, v tom problém není. Platit nebudu nic, strhne se to z další platby inkasem. Za starý balíček Plus budu prý ještě platit měsíc, což je výpovědní lhůta, s tím mě nepotěšila.

Takže je to opravdu o tom, že ne všichni mají podrobné info o všech těchto službách a možnostech, proto každý tvrdí něco jiného. No hlavně že už je jich tam dost a makají chudáci i po večerech :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kulombo
určila přesný příchod technika. 19:30h večer, to mě potěšilo :-)

 

Teda nevím, jak to funguje u Vás ve městě, ale tohle mi na UPC taky jednou provedli (technik dorazí ve 13:30, jako bych neměl na práci nic jiného, než pendlovat mezi městy a dodržovat jejich 30. minutové intervaly) a věřte, že se jako technik řídím standardním časovým slotem, ve vašem případě 16:00 - 20:00 a pokud k Vám dorazí např. v 16:30 a Vy tam nebudete, tak platíte marný výjezd. Jestli nemůžete být po celou tuto dobu na místě, tak si dejte požadavek o kontakt 20 minut před příjezdem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Weiny

Já se omlouvám, já to blbě napsal, myslel jsem tím 19:30h čas objednání toho termínu. Samotné techniky mám objednány mezi 12:00 - 16:00h, což je taky naprd, musím jít dřív z práce a mohu na ně 4h čekat, že jo. A ještě straší poplatkem za zbytečný výjezd. Mě spíš překvapilo, jak to všecko zkvalitňují, dřív se tam muselo volat do šesti odpoledne a to ještě pak v dalších dnech teprve volal někdo z našeho okolí a ten domlouval tyto srazy. Teď to jde všecko v jednom a ještě skoro v osm večer :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...