tramin Odesláno 25. září 2011 Sdílet Odesláno 25. září 2011 Sytém je instalován nedávno,bez použití jakýkoliv optimalizací.Kdyby to někoho zajímalo,tak tady jsou výsledky měření za posledních pár dnů.Přímo z UPC to jede taky pomalu.http://euroshare.eu/file/1594660/.txt Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 25. září 2011 Sdílet Odesláno 25. září 2011 Tak mě v pátek večer konečně zprovoznili po týdnu net, 6OM jede, ale pro změnu se vůbec nepřihlásím na mail - neplatné jméno nebo heslo. Máte někdo podobný problém nebo je to zase moje specialita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. září 2011 Sdílet Odesláno 25. září 2011 Me prihlaseni na UPC mail funguje. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 26. září 2011 Sdílet Odesláno 26. září 2011 tak konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 26. září 2011 Sdílet Odesláno 26. září 2011 Co konkrétně zde znamená "konečně". Kolik hodin nebo dní uběhlo od výměny do najetí Internetu a rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 26. září 2011 Sdílet Odesláno 26. září 2011 U mě od pondělí 9.30 do pátku 18.00 - tedy více než 5 dní, navíc jsem měl ještě původní mail *@chello.cz, ten mi "nedopatřením" zrušili a teď se druhý den snaží o znovu zprovoznění. Praha 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 27. září 2011 Sdílet Odesláno 27. září 2011 Hlasim od vymeny do najeti internetu v cca deklarovane rychlosti - 1 hodina. Modem Cisco (ne wifi) Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 27. září 2011 Sdílet Odesláno 27. září 2011 Hurá, pondělí 11:00 až úterý 19:30. Díky VŠEM! Jen právě proběhl asi 3 restart modemu. Aha, vysvětleno. Nějaký hodný technik na tom ještě pracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vito Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Modem Cisco EPC3212 DOCSIS 3.0 2-PORT EMTA aktivace cca pulhodiny po odchodu technika Praha 9 Proti kvatite teto sluzby nemam ani pul slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2011 Sdílet Odesláno 29. září 2011 Tak koukam ze UPC ma take nejaky novy web a jsou tam jiz detaily ke sluzbam Kombi. http://www.upc.cz/balicek-sluzeb/kombi-komfort/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.