Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace


Návštěvník J.Š.

Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...
Návštěvník jam

Objevila se zvláštní chyba. Po jakémkoli příkazu na dálkovém ovladači + / - (Ať už číslo kanálu nebo jenom přesun řádku, hlasitost, a podobně) Kaon začne odeslaný příkaz stále dokola opakovat... Stále naskakují další a další čísla, v menu listuje stále přes všechny řádky. Dokonce při zastavení timeshiftu, když chyi posunou záznam zpět, posouvá až doblba na začátek. Zkoušel jsem to po vypnutí, po vypnutí HW vypímačem, odpojil jsem od sítě... pořád se to opakuje. Dálkový ovladač v tom nejede, zakryl jsem ho a navíc by svítila dioda. Potkal jste někdo něco podobného? Netušíte co se děje? Nakonec ještě asi zkusím reset továrního nastavení, ale nechce se mi znova řadit kanály :(

Edit: Hmmm, skvělé, po vypnutí dálkovým ovladačem se samovolně zapíná!

Při vypnutí vypínačem na předním panelu se nezapnul. Dál při ovládání tlačítky na předním panelu zběsile listovat nezačne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jam

Zatím jsem včera večer obnovil tovární nastavení. Zajímavý je, že se ta chyba i potom během třídění oblíbených kanálů ještě jednou objevila, ale od tý doby je to v pohodě, je klid. No každopádně po příštím výskytu flashnu firmware a pokud ani to nepomůže, bude reklamace.

Jen by mě zajímalo, jestli tuhle libůstku si nachystal KAON jenom na mě nebo jestli to zaznamenal ještě někdo jiný?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník king555

chcem poprosiť majiteľov (užívateľov) tohoto STB o info: neruší neustále zapnutý HDD (pre timeshift, ktorý sa nedá vypnúť a nepotrebujem ho) pri sledovaní TV, resp. je HDD počuť pri nahrávaní a vypnutej TV?

 

Uvažujem o náhrade Handan PVR za tento Kaon HD+PVR. (U Handanu sa HDD vypína po 15 minutach nečinnosti). Mám ho v spálni ako druhý pripjímač (v obyváku CAM + TV PVR).

Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravim,

 

mel bych dotaz. Chytam signal od kabelove televize selfnet.cz, mam FullHD TV. Pujde mi STB K-B 3000 HDCO ( presne tento: http://aukro.cz/show_item.php?item=2643 ... b268fbd908 ) ? Nevim, zdali je to verze pro UPC a i kdyby byla, je mozne pouzivat tento STB u meho poskytovatele? Dekuji vsem za rychlou odpoved, muzete me kontaktovat i na kemrman@seznam.cz, Jarda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nemáte někdo prosím zkušenost s výměnou dálkového ovladače na Kaon? Jedná se mi o to, že mi po dvou letech již někdy vynechávají určitá tlačítka (baterkami to není). Z UPC mi odepsali:

 

Pokud není ovladač fyzicky poškozen, doporučuji obrátit se na klientské centrum na tel. 241 005 100 pro naplánování bezplatného výjezdu technika, pokud je však ovladač viditelně fyzicky poškozen, bude výjezd zpoplatněný i s náhradou dálkového ovládání. V tomto případě by Vás vyšlo nejlépe objednat si nový ovladač na adrese http://www.dvb-c-shop.cz/

 

U ovladače je ovšem po obvodu vyštípnuto pár kousků plastu (nejspíš u zámků na zacvaknutí), když ovladač někdy spadl z gauče. Tak nevím, jak by to posoudili.

 

Pět stovek není případně za nový horentní suma, ale proč se jí zbytečně zbavovat, že? :diky

  • Kabel 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Premium VTV Box
  • Pardubice
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...