Přejít na obsah

nové stanice


Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

Kdyby se siril signál v normálním formátu a ne v tomhle nekvalitním svinstvu. Mě přijde, že ty co o tom rozhoduji na TV nekoukají a nebo mají doma ještě RUBIN z ruska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejhorší jsou programy typu Sport 1 apod. jenž vysílají ve formátu 4:3 s horní a dolní černou lištou. Musel jsem si přisunout židli blíže k obrazovce :D Zkusil jsem automat "rozšířená obrazovka", ale nic moc to neřeší, je rozmazaný a matnější obraz. Začínám se tedy nedivit lidem, kteří koukají na šišaté hlavy :roll: Co jste vy všichni zvolili za formát a nebo jak to řešíte?

 

Řeším to tak, že se na podobné programy nedívám a pokud ano, tak s krajním sebezapřením. Tohle ale není problém UPC, ale těch, co ty programy vysílají - oni prostě jedou 4:3 (stejně jako posledních 100 let, nebo kolik) a když vysílají něco širokoúhlého, tak z toho udělají letterbox a výsledkem jsou černé pruhy nahoře i dole (Dr. Železný by mohl vyprávět, jaké je to zlo) na TV ve formátu 4:3 a naprosto děsivý obraz na televizích 16:9, protože buď má člověk pruhy ze všech čtyřech stran a nebo po roztažení vyjde něco tak odporného, že se na to nedá koukat ani na analogové televizi, natož na LCD.

 

Samozřejmě by stačilo upravit odbavovací středisko, aby šlo vysílat 4:3 i 16:9, ale to stojí prachy, musí se na to dávat pozor při vysílání - prostě starosti a peníze navíc. Tak proč to řešit, když nikdo nic neříká a prachy pořád tečou, že jo... Ale opravdu za tohle UPC nemůže.

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník omicron

France 24 je pro me kodovane (ne ze by me vadilo)...mam pritom program.balik jen o jeden nize nez je Supreme... Sony Bravia. Jeste zkusim na ostatnich strojich (druha Bravia a PVR Kaon).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník omicron

Tak proc o tom ten Malina planta na verejnosti ?

Proc vysilaji propagacni HD program (HD+) i v SD ? To je tak trochu na hlavicku :? ?

Upraveno uživatelem omicron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...