Přejít na obsah

1woko

Uživatel
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele 1woko

  1. Dělal jsem update na iOS 17 v den, kdy vyšel, a bez problému. Mám soukromou eSIM Vodadone a pracovní T-Mobile. iPhone 13.
  2. A je to zpět, zase mám jen edge 😕 Nastesti mám v telefonu i firemní SIMku, protože jinak se to opravdu nedá. LTE zase funguje..
  3. Mám podobný problem prave teď, detaily mate ve zprávě č. 1379498. U mě v Bavorsku ještě všechno fungovalo, ale problem se objevil až cestou do NR-WF.
  4. Za mě OK, já nespěchám. Třeba to nakonec vyjde a bude zase možné modem koupit 😀
  5. Je koupený, nechám si jej převézt. Jen si pamatuji diskuze ohledně "nucené" výměny v souvislosti s lepším využitím pásma (kanálů) a přechodu na vyšší verzi DOCSIS. Každopádně moc děkuji za odpověď.
  6. Máte někdo již zkušenost, jak je to s migrací u starých modemů? Mám Cisco EPC3208 a naplánovanou migraci na druhý týden v únoru..
  7. Na infolince mi dnes sdělili, že můj Cisco EPC 3208 bude muset být vyměněn v prosinci a že budu kontaktován nejspíš v říjnu. Možnost odkupu se prý připravuje, ale bez bližšího časového určení.
  8. @Technikus modem i CA modul jsem kupoval přímo od UPC v době, kdy to ještě šlo (bude to tak deset let zpátky). Na tu cenu jsi se dostal jen vyjednáváním nebo jsi musel poslat i výpověď a až následným jednáním?
  9. Mám již dlouho cenu 652,- za 300 internet a nabídku televize komfort. Ale mám vlastní modem a CA modul. Předpokládal jsem, že se s retenčním spojím až na mě přijde řada s výměnou modemu, ale asi se mrknu na další nabídky v místě bydliště a budu to iniciovat sám. Chtěl bych vyšší televizní nabídku a je mi jasné, že si musím připlatit, proto díky za inspiraci, kam až se dá dostat.
  10. Nejsem si jistý, ale neskončila možnost odkupu modemů a CA modulů ještě před odkupem Vodafonem?
  11. Cisco 3208 mi bez problémů dál běží a shodou okolností mi zůstal navýšený upload z vánoční akce. Jinak potvrzuji, že běžně odchází zdroj, taky už mám druhý. Ale vzhledem k tomu, že slouží již přes dekádu a mnohonásobně se zaplatil, má na to nárok. Pořád doufám, že opět bude možnost si modem odkoupit, ale upřímně řečeno tomu pomalu ale jistě přestávám věřit.
  12. U mě se teda upload zvednul (modem Cisco), ale je trochu nižší download..
×
×
  • Vytvořit...