May 18May 18 Zatoč si výherním kolem a jdi do kina ve dvouOd 18.5. 2026 - 30.6. 2026 máte jedinečnou možnost si v našem výherním kole vytočit exkluzivní kód na 1+1 vstupenku do kina Cinema City zdarma.Mrkněte do Vodafone Happy Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 18May 18 Já už tam "kolo" nemám. Mám tam: "Vodafone Happy / Moje odměny / VybratPo kliknutí tam mám. " Error loading page / Domain undefined / Error code 3Kašlu na ně. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
May 18May 18 Author Já nabídku mámAle tam mi píše toto 🤣 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 18May 18 A není tam výhra: "Začneme konečně za vaše peníze něco dělat a odstraníme chyby, na které jsme doteď kašlali?"To bych snad tu apku i otevřel a zkusil to. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
May 21May 21 Kdyby někdo chtěl mou výhru v podobě 80% slevy na čtvrtletní předplatné Reflexu... Kód: REFLEXODVODAFONE.Btw. 1. Výhra typu nechci slevu zadarmo.Btw. 2. Kód zní opravdu unikátně... .) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
May 21May 21 @paffko Nechci ti brát iluze, že si výjimečný a jedinečný, ale ten kód je známý už od dubna a použít ho může každý.Kolik tě ta "výhra" stála?😀(jen vtip, nic ve zlém) Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
May 21May 21 Author No, ty lístky by byly mnohem praktičtější výhra. Já mám taky Reflex. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 24May 24 V 21. 5. 2026 v 9:38, dad18 napsal:@paffko Nechci ti brát iluze, že si výjimečný a jedinečný, ale ten kód je známý už od dubna a použít ho může každý.Kolik tě ta "výhra" stála?😀(jen vtip, nic ve zlém)...žes ten kód předtím tedy nenasdílel... :D (taky vtip) :) ...jinak mě to nestálo nic, protože jsem za předplatné nezaplatil. :) Edited May 24May 24 by paffko Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
May 29May 29 Author Tento týden taky super výhra 🤣NaGram 30% sleva na předplatné Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha