February 25Feb 25 Jako obvykle řeším nefunkční Vodafone TV která mi už léta páně nefunguje v Německu, navzdory slibuje o funkčnosti v EU. Chyba MV1830 je konstantní jak na telefonu, notebooku či tabletu. Samozřejmě nepomohly jednoduché rady tech podpory ohledně vyčištění cache, přeinstalaci aplikace, novému přihlášení či změně mezi Wi-Fi / mobilní síti.Tentokrát jsem v Německu na služební cestě na šest týdnů a bylo by fajn za ty vydřidušské ceny mít funkční službu tak jak je oficiálně inzerována. Nějaké nápady na vyřešení ? Basic Premium One Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
February 26Feb 26 Teď jsem zkoušel Vodafone TV v iphone app v Egyptě (data v roamingu) a fungovala bez problémů. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
February 26Feb 26 před 11 hodinami, Carandraug napsal:Jako obvykle řeším nefunkční Vodafone TV která mi už léta páně nefunguje v Německu, navzdory slibuje o funkčnosti v EU. Chyba MV1830 je konstantní jak na telefonu, notebooku či tabletu. Samozřejmě nepomohly jednoduché rady tech podpory ohledně vyčištění cache, přeinstalaci aplikace, novému přihlášení či změně mezi Wi-Fi / mobilní síti.Tentokrát jsem v Německu na služební cestě na šest týdnů a bylo by fajn za ty vydřidušské ceny mít funkční službu tak jak je oficiálně inzerována. Nějaké nápady na vyřešení ?Nemáte puštěnou VPN nebo něco takového ? Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
February 26Feb 26 Care Centre @Carandraug Pěkný den, příčina bude nejspíš v tom, jaké DNS používá místní poskytovatel. Máte možnost ve svém zařízení zadat jiné DNS - například DNS4EU, Google DNS? Pokud ne nebo by to nefungovalo, zavolejte nám (z Německa ze SIM Vodafonu zdarma na +420776970219) nebo nám pošlete screenshot a údaj o vaší aktuální IP adrese (můžete zjistit na www.mojeip.cz) přes https://tam.je/forum a předáme to. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
February 26Feb 26 Author před 4 hodinami, kautskym napsal:Nemáte puštěnou VPN nebo něco takového ?Nene, samozřejmě VPN je vypnutá, nefunguje to ani s ní, ale to se dalo čekat :) Basic Premium One Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno