Přejít na obsah

marek-81

Uživatel
  • Příspěvky

    335
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    4

Vše od uživatele marek-81

  1. marek-81

    Přechod z HBO Max na Max

    Mě by zajímalo, co planují s lineárními kanály HBO...
  2. marek-81

    Warner TV HD ve Vodafone TV

    Mě jen mrzí, že ani taková společnost jako je WBD se nerozhodla odbavit svůj kanál v HD i v dvbt2 a to přesto, že třeba v Itálii ho má v HD zdarma jak v dvbt tak i na satelitu a to nepočítám dalších 10 stanic které má také zdarma v HD. Tím chci jen říct, že chtít peníze jen za to, že v roce 2024 budu vysílat v HD je z mého pohledu zneužití místního trhu. Protože HD je dnes už prostě standard. Ale my už jsme si zvykli, že Česko je přece specifický trh že.... Aspoň děkuji, že vysílá barevně.
  3. @Adolf.Shitlermáš pravdu, ale stejně by mě zajímalo, proč to tak je. Že by velikost trhu? Nebo jednoduše tlak diváků? Je to zvláštní.
  4. @Jack_6428HD je dneska naprostý standard. Jen ne u nás. V Itálii, Španělsku, Francii mají už HD běžně zdarma v dvbt a v případě Itálie i na satelitu (tivusat). Je to prostě přirozená technologická evoluce. Dokonce ve FR a IT už plánují i 4K v pozemáku (Rai a France TV).
  5. No toto mají špatně udělaný, nepřehledný. Je lepší zavolat na infolinku a nechat si to vše říct.
  6. marek-81

    Konec DVB C?

    Tak už mám kabelovou televizi a jsem velmi spokojený. Kvalita HD je výborná, signál stabilní. Mohu jen doporučit. Opravdu lepší než TV přes internet. Alespoň pro mě.
  7. marek-81

    Konec DVB C?

    @tomusnemám, jen net+tel. Ale už je modul objednaný.
  8. marek-81

    Konec DVB C?

    Děkuju všem za reakce. Napsal jsem do formuláře. Nicméně nerad bych, aby zaměstnankyně byla sankcionována. Stačí upozornění.
  9. Dobrý den. Včera jsem absolvoval telefonát na VF linku s tím, zda je možné si pronajmout CA modul. Paní mi ale k mému překvapení sdělila, že moduly již VF nenabízí a už lze pouze objednat iptv, tedy buď přes Smart TV nebo set top box. Je to tedy začátek konce klasické kabelovky??
  10. Absolutní souhlas. 👍
  11. marek-81

    UHD kdy?

    Jde o peníze. Vyrobit obsah ve 4K je 2x dražší a náročnější než HD. UHD si mohou dovolit pouze velké a bohaté země a i tam omezeně. V podstatě v UHD vysílá v Evropě jen RAI. Ostatní jen příležitostně.
  12. Proč nepoužitelné? Každý nemá rád americký nebo korejský voloviny pro nevyzrálý děti. Já měl Netflix dva měsíce a stačilo a věřím, že je nás víc.
  13. marek-81

    Nové stanice

    Bbc Earth z 99% vysílá dokumenty které jsou jinde dostupné formou FTA, například na ČT 2, Zoom a jiných. Takže žádný exkluzivní program. Kanál jen využívá značky Bbc. Nic víc.
  14. marek-81

    Nové stanice

    @Pavel mnení pravda, že Voyo nepřidalo žádný filmy. Například Invalida je pěkná komedie... Zahraniční akvizice je slabá, to je Pravda, ale na druhou stranu Voyo se prezentuje jako národní platforma která se soustředí na české filmy a seriály. Netflix přidává mnohem více filmů, ale na korejské blbosti nebo pořady pro náctileté se koukat teda nemusím. Pokud bych počítal čistě americkou nebo evropskou tvorbu Netflixu, tak to jsou tak dva filmy týdně. Takže nic moc.
  15. marek-81

    Nové stanice

    Já bych teda konečně bral AXN v HD. To je už fakt ostuda v dnešní době.
  16. @tomusjá už Klasik nemám. Mám nový tarif Standard.
  17. @kraftwerk007díky za názor. Zatím si ho teda nechám. Ale upřímně kvalita dvbc není kdovíjak skvělá. Třeba kanály ČT HD jsou kvalitnější v dvbt než v kabelovce.
  18. Zdravím. Pokud se chci dívat na telku jen přes smart tv, tedy přes aplikaci VF TV pro Android, ale mám v pronájmu i modul, je možné ho vrátit a nechat si službu bez modulu?? Díky.
  19. Taky nejede internet. Já už jsem z VF fakt na nervy. Buď nejde telka nebo internet.
  20. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Už to jede i mě.
  21. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Aplikace VF TV na Android (TCL) nefunguje už hodinu. Ani live, ani zpětné.
  22. WBD je úplně jedno jakou jim dělá reklamu nějaká mini země někde na východě 🙂 Pro tyto společnosti jsou důležité země G7 na které se plně soustředí a ze kterých má největší zisky. Lokalizace bude až ve chvíli kdy se jim ta investice vyplatí. Takže být Tebou koukám na jiný kanály a Cartoonito nech plavat.
  23. Já si toho všiml včera odpoledne i večer. Některé stránky se načítají velmi pomalu, v mobilu jsem musel na chvíli vypnout wifi a frčet na datech 4g abych mohl něco dokončit. Snad to je jen chvilková záležitost.
  24. Vodafone nedělá nic jiného, než co dělá každá pay televize na západ od nás. Například slavná Sky také nemá balíčky podle počtu kanálů, ale podle žánrů. Takže cinema, sport apod. Kdo chce všechno, zaplatí si všechny balíčky. Tečka. Za mě je to naprosto v pořádku a konečně je nabídka přehledná a nemusím hledat který kanál je v jakém balíčku. Prostě chci filmy? Tak mám filmy. Chci sport? Tak mám sport. Chci všechno? Tak si zaplatím za všechno. Je to moc drahé? Tak to nechám být a dívám se z okna.
  25. V ceníku je napsaný, že k základnímu tarifu je přístup do aplikace Netflix a Amazon. To jakože za 150kc dostanu kromě kanálů i Netflix? Nějaký divný ne?
×
×
  • Vytvořit...