Odesláno před 4 hodinami4 hod Mám dotaz. Z jakého důvodu nefunguje Vodafone TV ve Švýcarsku. Pokud mám VPN tak na mobilu nefunkční to stejne když jsem na notebooku, chci to spustit přes web a nejede. Konkurence O2 bez problémů i na telefonu i notas. Z jakého důvodu to u vás nejde? Plánuje se změna.? V tomhle Vodafone TV zaostává. Jasně asi takových zk. Je minimum, ale veškeré platformy i typu hbo netflix s tím nemají problém dokonce mám české prostředí. Budu rád jak bude někdo reagovat.
Odesláno před 3 hodinami3 hod Není to tím, že není v EU?Na druhou stranu, bývají s tím kdejaké problémy i v ČR, takže 🙃A koukl bych se i sem Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Pavel Kotula https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/Funkčnost může negativně ovlivnit VPN (pracovní, ale i VPN v rámci antiviru). Pokud používáte VPN, je potřeba ji vypnout.Jste právě v cizině? V zahraničí funguje přehrávání v zemích EU.Jestli jste v zemi mimo Evropskou unii, Vodafone TV vám s ohledem na licenční práva nebude fungovat.vše v jednom odkazu Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.