July 15Jul 15 Mám dotaz. Z jakého důvodu nefunguje Vodafone TV ve Švýcarsku. Pokud mám VPN tak na mobilu nefunkční to stejne když jsem na notebooku, chci to spustit přes web a nejede. Konkurence O2 bez problémů i na telefonu i notas. Z jakého důvodu to u vás nejde? Plánuje se změna.? V tomhle Vodafone TV zaostává. Jasně asi takových zk. Je minimum, ale veškeré platformy i typu hbo netflix s tím nemají problém dokonce mám české prostředí. Budu rád jak bude někdo reagovat.
July 15Jul 15 Není to tím, že není v EU?Na druhou stranu, bývají s tím kdejaké problémy i v ČR, takže 🙃A koukl bych se i sem Edited July 15Jul 15 by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
July 15Jul 15 @Pavel Kotula https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/Funkčnost může negativně ovlivnit VPN (pracovní, ale i VPN v rámci antiviru). Pokud používáte VPN, je potřeba ji vypnout.Jste právě v cizině? V zahraničí funguje přehrávání v zemích EU.Jestli jste v zemi mimo Evropskou unii, Vodafone TV vám s ohledem na licenční práva nebude fungovat.vše v jednom odkazu Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
July 23Jul 23 Dobrý den, jsem v německém Hamburku a Vodafone app či přes web nefunguje přes WiFi, pouze na mobilu přes mobilní data, ale mám dobíjecí kupon a zřejmě by mě to vzalo celý kredit, pozdrav z Hamburku
July 23Jul 23 @Pavel Kotula dobrý den. Ve Švýcarsku fungují televize pouze z Německa, Francie a Itálie, jinými slovy občané těchto tří zemí mohou své kanály sledovat ve Švýcarsku. Basic BezLimitu L -, Základní -, Vodafone Station WiFi 5 Brno
July 27Jul 27 Care Centre @Dapaeghh Pěkný den, pokud máte tu možnost, doporučuji zkusit ve vašem zařízení změnit DNS například na Google DNS. Mohlo by to pomoci. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice