Odesláno 1. června1. čvn 😊https://www.vodafone.cz/leto/ Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 8. června8. čvn Autor Nyní už lze vyzvednout ve Vodafone Happy 😊 Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 8. června8. čvn Mám asi nějakej jinej Vodefone. Na úvodní stránce mobilního Vodafone žádná změna, stejný co bylo včera, předevčírem, před týdnem., V Happy si mám zatočit kolem štěstí o lístky do kina (už ani nepočítám, po kolikátý to mám točit o tu stejnou výhru - bojím se, že by kino bylo jenom pro mě), a pak tam mám poukaz 1000 peněz na slevu za Vodafon produkty.Apropó: včera jsem se koukal na mobilní telefony a při výběru jedno z nich jsem zadal, že jsem abonentem Vodafone., přesměrovalo mě to na stránku, kde mě bylo sděleno, že na moje telefonní číslo nemohu žádnou slevu uplatnit. Takže u Vodafone žádnou útratu dělat nebudu a telefon koupím jinde. A je to logický - to snad pochopí i český managment Vodafone.Takže tomu vůbec nerozumím.Pravda je, že aktualizace ještě nedorazila. Tak snad 31. srpna dorazí. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno 8. června8. čvn Autor @Ivo Mašek jak kolo štěstí souvisí s letními neomezenými daty ? Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 8. června8. čvn Právě že nijak. Ale místo neomezených dat tam mám kolo štěstí. V Happy.. A žádnou možnost neomezených dat. To tam prostě nemám. Proto jsem to napsal. Sorry, že to není pozitivní zpráva. Já za to nemůžu. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno 8. června8. čvn Dle dnešního sdělení operátora bude pro dětské tarify zpřístupněno až 10. 6. 2026 a fakt je to v nějaké ikoně Vodafone Happy. - - - - Gottwaldov
Odesláno 8. června8. čvn Autor před 2 hodinami, Ivo Mašek napsal:Právě že nijak. Ale místo neomezených dat tam mám kolo štěstí. V Happy.. A žádnou možnost neomezených dat. To tam prostě nemám. Proto jsem to napsal. Sorry, že to není pozitivní zpráva. Já za to nemůžu.protože to platí pouze pro novou generaci tarifů Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 8. června8. čvn Já jsem dostal na 1 týden neomezená data ,každý měsíc během prázdnin . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 8. června8. čvn taky sem tam měl jenom tejden 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 8. června8. čvn Autor Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.