Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letní akce na neomezená data

Doporučené odpovědi

Odesláno

Vodafone nakonec nadělí neomezená data zdarma přes prázdniny všem zákazníkům

• Předplacené karty: Vodafone karty získávají neomezená data na 1 den (1× měsíčně) nebo 20 minut volání do všech sítí (1× měsíčně). Pro držitele Oskaret je připraveno 30 minut volání do všech sítí (1× měsíčně) – tato výhoda doplňuje již dříve oznámené datové bonusy pro nově aktivované karty.

• Tarify s datovým limitem: Uživatelé standardních limitovaných tarifů si mohou aktivovat neomezená mobilní data na celý týden (1× za měsíc).

• Neomezené tarify: Podobně jako u studentských tarifů, kde došlo k plnému uvolnění rychlosti, ruší operátor rychlostní stropy na celý kalendářní měsíc (1× za měsíc) také u běžných neomezených tarifů.

• Prémiové tarify (Premium 5G / Black): Pro náročné klienty je připravena mimořádná hardwarová dotace na nákup nového koncového zařízení (1× za kampaň).

• Digitální televize (Vodafone TV / TV+): Nabídku datové konektivity doplňuje digitální zábava v podobě filmového či tematického balíčku Cinema, Sport nebo Family na první měsíc zcela zdarma (1× za kampaň).

https://mobilenet.cz/clanky/vodafone-nakonec-nadeli-neomezena-data-pres-prazdniny-vsem-zakaznikum-54623

Upraveno uživatelem Pavel m

• Ultra+
  • sLimitem S
  • ALLinONE
  • Vodafone Ultra Hub 7
  • -Most
  • Test rychlosti internetu
Odesláno
  • Autor

Jaké letní odměny můžu získat?

Podle typu služby, kterou u nás využíváte, si můžete vyzvednout následující odměny:

Mobilní služby

• Odměna k předplacené kartě: neomezená data na 1 den nebo 20 minut volání do všech sítí nebo 30 minut volání do všech sítí

• Odměna k mobilnímu tarifu s omezeným množstvím dat: neomezená data na týden (7 dní)

• Odměna k mobilnímu tarifu s omezenou rychlostí dat: maximální rychlost dat na 31 dní

• Odměna k mobilním tarifům, které již mají neomezenou rychlost dat: dodatečná sleva na zařízení – voucher v hodnotě 1000 Kč

Vodafone TV

• Odměna k Vodafone TV a Vodafone TV+: balíček Cinema, Sport nebo Family na první měsíc zdarma

• Odměna pro zákazníky s balíčkem ALLinONE: dodatečná sleva na zařízení – voucher v hodnotě 1000 Kč

Konkrétní odměnu vždy uvidíte přímo v aplikaci Můj Vodafone+ podle vaší služby.

Jak často si můžu letní odměnu vyzvednout?

• Neomezená data a rychlost k mobilním tarifům si můžete vyzvednout 1krát v červnu, 1krát v červenci a 1krát v srpnu (pokud již takovou odměnu nemáte aktivní).

• Konkrétní televizní balíček a slevový voucher na zařízení lze během letní nabídky získat pouze jednou.

• Televizní balíček se vám nenabídne, pokud ho již využíváte nebo pokud jste měli stejný TV balíček aktivní v posledních 100 dnech.

• Jednotlivé TV balíčky vám v průběhu léta nabídneme postupně, proto si odměny v aplikaci pravidelně kontrolujte.

Počet aktivací i platnost každé odměny vždy uvidíte přímo v aplikaci Můj Vodafone+, ve Vodafone Happy, v sekci Moje odměny.

https://www.vodafone.cz/happy/?promo=cbu:default:feature4:happy-letni-odmeny

• Premium+, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

neomezene.avif

si trochu ten název článku a jeho obsah odporujou 🤔

před 7 minutami, Pavel m napsal:

Vodafone nakonec nadělí neomezená data zdarma přes prázdniny všem zákazníkům

• Tarify s datovým limitem: Uživatelé standardních limitovaných tarifů si mohou aktivovat neomezená mobilní data na celý týden (1× za měsíc).

https://mobilenet.cz/clanky/vodafone-nakonec-nadeli-neomezena-data-pres-prazdniny-vsem-zakaznikum-54623

přece jenom přes prázdniny a na 3 tejdny je malinko rozdíl 🤭

a hlavně minulej rok to bylo normálně na 3 měsíce pro všechny 🤔 je vidět, že ta vodafonní síť tu neomezenou rychlost vůbec nezvládá 🙄 ostatně nabízet jedinej úplně neomezenej tarif za cenu přes dva tisíce a cpát k tomu nesmysly jako hbo max to jenom potvrzuje 🤐

• Fibre 2000
  • sLimitem S Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app
  • Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick
  • Praha Kobylisy
Odesláno

No VŠEM zákazníkům určitě nic nenadělují. Jen některým. A já bych se (až sem někdo přijde s Vodafone) optal, co jsem já, když nejsem zákazník. Peníze ode mě na účet pravidelně chodí. Už nějaké to desetiletí. A to už jako zákazník jsem? A když se s takovou pompou naděluje - tak to už zákazník nejsem?

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague