Odesláno před 4 hodinami4 hod Vodafone nakonec nadělí neomezená data zdarma přes prázdniny všem zákazníkůmPředplacené karty: Vodafone karty získávají neomezená data na 1 den (1× měsíčně) nebo 20 minut volání do všech sítí (1× měsíčně). Pro držitele Oskaret je připraveno 30 minut volání do všech sítí (1× měsíčně) – tato výhoda doplňuje již dříve oznámené datové bonusy pro nově aktivované karty.Tarify s datovým limitem: Uživatelé standardních limitovaných tarifů si mohou aktivovat neomezená mobilní data na celý týden (1× za měsíc).Neomezené tarify: Podobně jako u studentských tarifů, kde došlo k plnému uvolnění rychlosti, ruší operátor rychlostní stropy na celý kalendářní měsíc (1× za měsíc) také u běžných neomezených tarifů.Prémiové tarify (Premium 5G / Black): Pro náročné klienty je připravena mimořádná hardwarová dotace na nákup nového koncového zařízení (1× za kampaň).Digitální televize (Vodafone TV / TV+): Nabídku datové konektivity doplňuje digitální zábava v podobě filmového či tematického balíčku Cinema, Sport nebo Family na první měsíc zcela zdarma (1× za kampaň).https://mobilenet.cz/clanky/vodafone-nakonec-nadeli-neomezena-data-pres-prazdniny-vsem-zakaznikum-54623 Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem Pavel m Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Jaké letní odměny můžu získat?Podle typu služby, kterou u nás využíváte, si můžete vyzvednout následující odměny:Mobilní službyOdměna k předplacené kartě: neomezená data na 1 den nebo 20 minut volání do všech sítí nebo 30 minut volání do všech sítíOdměna k mobilnímu tarifu s omezeným množstvím dat: neomezená data na týden (7 dní)Odměna k mobilnímu tarifu s omezenou rychlostí dat: maximální rychlost dat na 31 dníOdměna k mobilním tarifům, které již mají neomezenou rychlost dat: dodatečná sleva na zařízení – voucher v hodnotě 1000 KčVodafone TVOdměna k Vodafone TV a Vodafone TV+: balíček Cinema, Sport nebo Family na první měsíc zdarmaOdměna pro zákazníky s balíčkem ALLinONE: dodatečná sleva na zařízení – voucher v hodnotě 1000 KčKonkrétní odměnu vždy uvidíte přímo v aplikaci Můj Vodafone+ podle vaší služby.Jak často si můžu letní odměnu vyzvednout?Neomezená data a rychlost k mobilním tarifům si můžete vyzvednout 1krát v červnu, 1krát v červenci a 1krát v srpnu (pokud již takovou odměnu nemáte aktivní).Konkrétní televizní balíček a slevový voucher na zařízení lze během letní nabídky získat pouze jednou.Televizní balíček se vám nenabídne, pokud ho již využíváte nebo pokud jste měli stejný TV balíček aktivní v posledních 100 dnech.Jednotlivé TV balíčky vám v průběhu léta nabídneme postupně, proto si odměny v aplikaci pravidelně kontrolujte.Počet aktivací i platnost každé odměny vždy uvidíte přímo v aplikaci Můj Vodafone+, ve Vodafone Happy, v sekci Moje odměny.https://www.vodafone.cz/happy/?promo=cbu:default:feature4:happy-letni-odmeny Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod si trochu ten název článku a jeho obsah odporujou 🤔před 7 minutami, Pavel m napsal:Vodafone nakonec nadělí neomezená data zdarma přes prázdniny všem zákazníkůmTarify s datovým limitem: Uživatelé standardních limitovaných tarifů si mohou aktivovat neomezená mobilní data na celý týden (1× za měsíc).https://mobilenet.cz/clanky/vodafone-nakonec-nadeli-neomezena-data-pres-prazdniny-vsem-zakaznikum-54623přece jenom přes prázdniny a na 3 tejdny je malinko rozdíl 🤭a hlavně minulej rok to bylo normálně na 3 měsíce pro všechny 🤔 je vidět, že ta vodafonní síť tu neomezenou rychlost vůbec nezvládá 🙄 ostatně nabízet jedinej úplně neomezenej tarif za cenu přes dva tisíce a cpát k tomu nesmysly jako hbo max to jenom potvrzuje 🤐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 2 hodinami2 hod No VŠEM zákazníkům určitě nic nenadělují. Jen některým. A já bych se (až sem někdo přijde s Vodafone) optal, co jsem já, když nejsem zákazník. Peníze ode mě na účet pravidelně chodí. Už nějaké to desetiletí. A to už jako zákazník jsem? A když se s takovou pompou naděluje - tak to už zákazník nejsem? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.