Přejít na obsah

marek-81

Uživatel
  • Příspěvky

    359
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    4

Vše od uživatele marek-81

  1. VF poslední týdny přestal aktualizovat svoji Videotéku, nepřidali ani žádný film či seriál. V aplikaci pro Android na hlavní stránce zmizela lišta s filmy a je tam pouze promo sportovního balíčku. Mě se zdá, že VF TV přestává být čím dál víc atraktivní. Je to dočasně nebo se něco chystá?
  2. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Hmm tak to je pěkný teda. Kvalita made in czech vidím. Jsem zvědav, co technik řekne. Jestli mrkne i na mně, tak já pak mrknu na Vodafone i s výpovědí. Jinak dvbt2 samozřejmě bez chyby. Kdyby tak většina TV vysílala v HD i v dvbt2, tak nic neřeším, ale bohužel u nás se platí úplně za vše. Itálie, Francie, Španělsko, Velká Británie...tam všude jsou FTA kanály v HD. U nás s tím dělají caviky.
  3. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Já mám TCL z roku 2022 smart tv.
  4. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Ok děkuji všem za pomoc. Obrátím se na VF a asi to bude chtít technika ať se mrkne a popřípadě vymění kabel.
  5. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    @dad18ano, jen jsem se podíval. Od toho si platím službu dvbc a nebudu něco "opravovat" samovolně. Navíc tomu úplně nerozumím.
  6. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Díky, ale proč kostičkují jen tyto kanály a jen občas? To by přece kostickovaly všechny anebo pořád. Ostatní kanály mají sílu a kvalitu 100/100. Kabel jsem každopádně zkontroloval a na první pohled nevidím závadu.
  7. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Dobrý den. Už nějakou dobu si všímám, že některé kanály v dvbc (například Nova Cinema, HBO 2 a 3...) kostičkují. Myslíte, že dochází k rušení? Kanály typu ČT nebo Nova bez problémů. U Nova Cinema nebo HBO 2 když dochází ke kostičkovani, tak kvalita signálu osciluje mezi 15 a 60% a hrozně rychle, ale síla zůstává na 100%. Nechápu co to může být? Měl jsem za to, že kabelová televize netrpí těmito neduhy když je jakoby "uzemněná". Díky.
  8. marek-81

    KVIFF.TV ve Vodafone TV

    Tento kanál je nepoužitelný. Buď se obraz seká, nebo nesedí zvuk a nebo nesedí epg. Smazal jsem ho.
  9. marek-81

    Pecka.TV "recenze"

    A to si jako mám založit jakousi virtuální kartu, abych mohl zaplatit kdoví jak podivnou službu na koukání televize?? Si děláte srandu ne... Adolf má pravdu a je dobře, že aspoň někdo přemýšlí, než jim dá peníze.
  10. marek-81

    Netflix zdražuje

    To nelze odůvodnit tím, že to je cena dvou vstupenek do kina přece. Já bych to raději přirovnal, že za 300 mám dvě kila vepřové pečeně. Osobně bych to nedal ani za YT ani za NF ani za kino.
  11. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    @Marek-26díky.. zkusím dotáhnout, jinak asi toho moc nezmůžu.
  12. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Zdravím. Mám "problém" při sledování televize přes kabel. U některých kanálů, obraz kostičkuje. Když se podívám na diagnostiku kanálu, tak mi to píše intenzita signálu 100% a kvalita signálu skáče od 20% do 55%, konkrétně teď na frekvenci 618.000 Nova Cinema... ostatní kanály třeba Nova nebo ČT jsou bez problémů.
  13. marek-81

    Chyby Vodafone TV

    Dobrý den. Už druhý den nemůžu nahrávat v aplikaci Vodafone tv pro Android TV. Při stisknutí nahrávat naskočí hláška tar1001. Zkoušel jsem u kanálů HBO a Joj cinema.
  14. marek-81

    Modul na dvbc

    Tak to je mazec. V roce 2024.
  15. marek-81

    Modul na dvbc

    Byl jsem ve VF prodejně v Brně Králově Poli a prodavač Tomáš mi řekl, že nelze modul, protože využívám pouze internetovou tv. Když jsem nu řekl, že kabel už mám a je dokonce připojený k tv (už přijímám dvbc, jen potřebuju odkodovat kanály), tak mi nabídl set top box a prej že mám vypovědět smlouvu, což jsem neudělal. Jsem nespokojený. Pan očividně nevěděl co dělá.
  16. Dobrý den. Je nemožné dovolat se na infolinku, čekací doba delší než 30 min a vždy to vzdám. Je možné objednat modul ke kabelovce i jinou formou, například online? Díky za info
  17. Zdravím. Je nějaká šance, že se dočkáme vylepšené aplikace Vodafone tv pro android, konkrétně řazení kanálů dle libosti a lepší uspořádání prostředí videotéky? Děkuji
  18. marek-81

    Netflix zdražuje

    To je docela dost, skoro 4 stovky za asijský a americký voloviny. Já mám Voyo a zůstávám.
  19. Tak Dvojky je fakt škoda. Nechápu.
  20. @vodafone: Je dobře že blokujete a jen tak dál! ♥️
  21. Italský operátor Iliad má neomezený tarif za 10 eur a k tomu 200 GB. Tak nevím, kde děláme chybu.
  22. Já mám net přes kabel od VF 250 za 469 vc modemu. Když vidím ty ceny tak někde jsem asi udělal chybu.
  23. Zdravím. Nevíte zda VF plánuje úpravu aplikace pro Android chytré tv? Třeba mi chybí seřazení stanic dle libosti...a taky si myslím, že ovládání není úplně rychlé a přívětivé.
  24. marek-81

    Přechod z HBO Max na Max

    Mně je mnohem sympatičtější české Voyo které podporuje českou tvorbu než MAX nebo Netflix. Navíc ty ceny všech těch platforem jdou pořád čím dál víc nahoru.
  25. marek-81

    Přechod z HBO Max na Max

    Mě by zajímalo, co planují s lineárními kanály HBO...
×
×
  • Vytvořit...