Přejít na obsah

Oval

Uživatel
  • Příspěvky

    63
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele Oval

  1. mirij: Pochybuji že se tím budou zabývat, natož do toho investovat. Jako ukázka postačí se podívat na DVB-T EPG, to je taková tragédie že už nevím jestli nejde skoro o FakeNews. Stačí porovnat s EPG DVD-T2, třeba dnes CT1 po 22hodině pořad Chyba, na DVB-T v popisu jsou herci/obsazení zmiňovány dvakrát za sebou, jakoby zapisovatel koktal, nebo si už veřejně dělají legraci z poskytovaných služeb. A když už legrace, tu píší i u pořadu Profesionálové na JOJ Family dopoledne. Díly různě popisují Bodieho, Doylea a Cowleyho z CI5, s obsazením českých herců, jednou jsem to nahrál abych se podíval zda je to pravda, ale ve skutečnosti se jedná o opravdu strašný seriál slovenské tv. Vodafone zdědil opravdu strašnou ... a bohužel v tom pokračuje.
  2. Oval

    EPG

    sodekcz: Programy ČT mají informace o pořadech na teletextu a ty jsou zatím pravdivé. Např. pořad historie.cs už minimálně několik měsíců na epg je neustále popis o rodu Slavíkovců, na txt je o čem pořad opravdu je. Popis SxyExy taky moc nepomůže, není žádná informace kolik dílů konkrétní serie obsahuje, a není výjimkou že uvádí díl S02E26 a další díl je uváděn S03E27 a děje se tak i na webech, např. NOVA Pojištovna štěstí kolem 12:30 tyto informace uvádí také tak viz. https://tvprogram.idnes.cz/?dt=6.10.2022 a https://tvprogram.idnes.cz/?dt=7.10.2022 Originál z Novy https://tv.nova.cz/program?day=6-10-2022#morning Takže ostatní to přebírají bez používání mozku. Taky jsem viděl první díl označen S01E01 a poslední sedmý díl S07E07, jen si teď nemohu vzpomenout jak se seriál o sedmi dílech jmenoval a kde byl vysílán a nebylo to víc než asi před rokem. Popisy v programech jsou také na epg nepravdivé, zatím ne všechny, např. NOVA v pondělí ve 20:20 Specialisté už několik let hrající osoby které tam ve skutečnosti nehrají. Koukal jsem že pan Dejdar tam hraje před 100 epizod, v epg je dodnes uváděn pan David Prachař a u dalších vyšetřovatelů to stejné, takže popis postav už nepravdivý přes 100 epizod. Nebo jsou popisy již tisíce epizod Ulice naprosto k ničemu a stále stejné, že by je mohli vypálit do romky. Taktéž se děje v dva a půl chlapa a tak by se dalo pokračovat do nekonečna, ale víc si zrovna teď už nevzpomínam. .
  3. Podle dokumentu informace_pro_ucastnika.pdf "...že porušíte-li svou povinnost hradit řádně a včas za poskytnuté služby (zejména existence dlužné částky déle než 30 dnů po splatnosti nebo opakované prodlení s úhradou)..." Jsou oprávněni zapsat Vás do registru dlužníků solus.cz. https://www.mesec.cz/market-voice/peklo-jmenem-neopravneny-zaznam-v-registrech/ Takže cokoliv budete projednávat, mějte písemně potvrzené.
  4. Oval

    Rozhlas

    Pokud se toho dožijete, určitě to pocítíte na peněžence.
  5. Oval

    Rozhlas

    Na kanálu 69 je do dnes stále vysílán signál: "monoskop složený z barevných pruhů". Kdyby náhodou někdo nevěděl, jak to vypadá. Takže úplné ukončení to není.
  6. Oval

    EPG

    2sodekcz: Každý týden je něco takového a nemusí to být nutně chyba VF. Od středy Nova Lady v epg programu má program úplně jiné stanice s názvy pořadů expres am, ex..pm, hot, atp... Z toho lze usuzovat, že po sobě vůbec nic nekontrolují a očekávají, že pokusný králík, pardon zákaznik se ozve, ale taky je možné zda to vůbec mají pod svojí "kontrolou". Zapomněl jsem dodat na DVB-T.
  7. 2homberg: Nechci rejpat, ale Vy požadujete kompetentní informace zde a přitom předpokládáte, že se "kompetentní" informace Vám zde nedostane. Přitom už uběhlo mnoho let od doby, kdy se nepoužívala diakritika v psaném textu, nebo snad příspěvky píšete na nějakém počítači starém přes 30 let? PS: Jen řečnická otázka, nepožaduji odpověď.
  8. Neděle je každý týden, aneb také ~52x do roka. 🤣
  9. Kde čtete pouze u akutních ...? Píší tam: Stávající zákazníci: Zdarma volejte 800 77 00 77 nebo *77 ze sítě Vodafone. nonstop
  10. 2Daviddvbc: Linka je uvedená jako "nonstop". https://www.vodafone.cz/kontakty/
  11. Oval

    EPG Nova Lady

    EPG na Nova Lady v dvb-t nefunguje od 10. ledna tohoto roku. Zmiňuji se o tom 14.1 https://www.techforum.cz/topic/60648-zpetne-prehrani-vice-programu-za-sebou/page/2/#comment-450542 To je to neustálé zkvalitnování služeb Vodafone s opakovaným zasíláním dotazníků spokojenosti emailem i sms. Už chybí jen osobní návštěva doma a nebo pomocí České Pošty.🙂
  12. @Adolt.Shitler Cetin nabízí v současnosti Gigový inet, zdá se Vám to jako šneko-net? Cetin přímo nepřipojuje, na to používá přes 20 ISP a mezi nimi je i Vodafone. @bluenite Nadpis je opravdu nedobře zvolený.
  13. Hned první "často kladené otázky" na https://www.vodafone.cz/odchod/ se píše. "Výpoved muže podat vždy pouze majitel zákaznického úctu, tedy ten, na koho je císlo vedeno.". Hovor nejen že musíte přijmout, ale i SOUHLASIT S JEHO NAHRÁVÁNÍM, což vám zamlčí a vyrukují s tím až v okamžiku, kdy odmítnete odpovědět na nepatřičné otázky a hovor ukončí. Zkuste podat výpověď poštou a uveďte kontakní telefon ve výpovědi. https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1406/pk7276_vypoved_smlouvy_o_poskytovani_sluzeb_elektronickych_komunikaci_bc_302-0100_hr_read.pdf?tc=email_Siebel Ve výpovědním formuláři je uveden kontaktní telefon, ten bych vyplnil. U podpisu je uvedeno že úředně ověřená plná moc nesmí být starší 6 měsíců. Toto je ale opruz a jednodušší je uvést aktuální kontaktní telefon ve výpovědním formuláři. V celém výpovědním formuláři se neuvádí nic o tom, že s nimi musíte dále jednat a poskytnout jim "plnou součinnost" jinak výpověď neakceptují do doby než Vodafone uzná za vhodné.
  14. Včera (21.2) přes den rotoval text na skoro všech stanicích, že ukončení bude 22.2.2022. Večer už tam bylo datum 24.2.2022. Toho FM je škoda, teď vám pofrčí internet jak z praku, když odeberou FM s těmi asi 20MH pásma co zabíral.
  15. I konkurence žije jen z reklam, tak proč tedy např. i po Nově zadavatelé reklam nepožadují totéž? Ty reklamy jsou na všech komerčních tv stejné i v různých rekl. kampaních.
  16. Měl by to být spíš slučovač? UPC by měl být galvanicky oddělen podle tvrzení technika, ale u mě nebyl a technik uvěřil až poté co se dotknul současně sta i upc.
  17. Vzhledem k tomu, že se množí podvody z falešných čísel vydávající se za banky a tak podobně, kdyby šlo zjistit skutečné číslo volajícího, snad by to esenbé taky napadlo a nezůstalo by u nepotrestání viníků. (spoofing)
  18. Pochybuji, že něčeho dosáhnete. Včera (v sobotu) navečer jsem viděl upoutávku na večerní pořad Zázraky přírody označený jako premiéra, a to dvakrát za sebou proložený též dvakrát hraným sdělením o tom že je nutno platit televizní poplatky pod hrozbou bububu. Protože s uvedených hostů v pořadu jsem byl přesvědčen, že se jedná o opakování pořadu, nahrál jsem si jeho konec. Samozřejmě že to bylo opakování a navíc z roku 2015. TV Prima dnes odpoledne prohodila vysílání pořadů Duch a Kapitán Exner mezi sebou, i když v epg bylo původní, které bylo vlastně neaktuální. Na politiky se nedívám a už abych se pomalu bál pustit i tu televizi, abys se nenasr.l Pořady, které mě zajímají si nahrávám, ale když přehrávání nahraného zastavíte, máte tam aktuální vysílání a to čím dál tím častěji se nestačím divit co média předvádí a co vše si k divákům dovolí. Media už nemají potřebu soutěžit s politiky, kdo si může dělat cokoliv chce.
  19. Již několik dní (možná týdnů) časy v epg ignorují hlavně v noci nejen stanice Novy a Primy, ale dnes jsem zaznamenal i tv seznam, která nevysílá programy ani podle epg, ani podle svého webu a to ještě vše i s až hodinovým rozdílem + i -. Tak pokud někdo nahráváte, nahrávejte i programy před i po. Jo a na DVB-T u stanice Nova Lady od pondělí není program epg vůbec uveden i když na DVB-C ano.
  20. Jo, ve středu dopoledne mě takto vypekla Prima, pořady vysílá o 15 minut dříve. Stanice Novy i Primy minimálně 2x ročně dopolední programy vysílají i 30 minut v předstihu i podle svých web programů a většinou to trvá kolem dvou týdnů. Děje se tak již mnoho let, asi nemají $ na hodiny/ky a tak to sekají zhruba podle slunečních hodin.
  21. To myslíte vážně (bez tv signálu)? Jakože neví, že budou potřebovat anténu a nebude jim stačit propojit ji provázkem s stb, když už signál DVB-T2 letěl tak velkou vzdálenost vzduchem, protože Vodafone jim signál DVB-T2 nedodá!? jo a bez kabelu scart jim to taky nepůjde.🤣 Ohledně modelů T2, nehledal jsem, ale pokud bude ve stejné místnosti víc jak jedna tv, pak pokud stb neumožní ovládat dálkáčem více stb u sebe, bude nutno koupit stb asi nejspíš od různých výrobců, kde je větší naděje, že ir signál dálkovl bude navzájem různý, ale to už je vedlejší.
  22. Barevnej obraz tv v ČSSR hromadně už umí minimálně více jak 35 let.😎 Nákupem stb už nebude potřebovat VF, pokud nepoužívá i jiné služby. Problém bude mít asi v tom, že stb DVB-T2 moc s scartem nebude v nabídce, pokud vůbec.
  23. Tento problém mám již mnoho let. Modem stačí na chvíli vypnout a problém nastane zase až po několika týdnech (alespoň u mne a i pár známých se stejným problémem). Poslední léta když si vzpomenu, tak v noci modem vypnu a až si někdy v dalších dnech vzpomenu, tak ho zase zapnu.
  24. Kritizovanou "Rychlou hru" asi pod jiným názvem na tv bar. krimi vrátila na své obrazovky po půlnoci (kolem jedné) a text s tím že se nemusíte dovolat do studia, tak text překryli dalším oknem vlevo dole, takže je vidět maximálně jedno slovo z rotujícího textu. Pochopitelně asi ví proč, ji neuvádí ani ve svém programu. Odebráním těchto stanic by se uvolnilo místo v dvb-t, na které se Vodaf. vymlouvá.
  25. 2Veet: Pokud máte v místnosti více dálk. ovladačů, zkuste všechny ostatní odnést pryč z dosahu zda to pomůže, pokud nemáte další ovl. pak nemá smysl abych psal slohový cvičení.
×
×
  • Vytvořit...