Přejít na obsah

Ondra - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    720
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    58

Příspěvky od uživatele Ondra - Vodafone

  1. Hezký večer, Ivo2003 to popsal správně. A protože je to internetové připojení určené výhradně pro box (za které neplatíte nic navíc), tak to je příčina, proč fungují pouze doplňkové funkce Vodafone TV.

    Klidně ale můžete využít vlastní modem a náš mít "ve skříni". Jen pokud by došlo k nějakým technickým potížím, budou od vás kolegové z technického oddělení určitě chtít, abyste vše vyzkoušel i s naším modemem. Proto je vhodné ho mít dostupný, kdyby to náhodou bylo potřeba 🙂 

  2. Informace k přechodu na Max jsme aktualizovali na stránkách: https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-hbo/

    Citovat

     

    Od 21. května 2024 dojde ke změně služby HBO Max na novou platformu Max. Zákazníci Vodafonu, kteří využívají HBO Max, budou mít své účty automaticky převedené do nového Maxu.

    • Od 21. května budete pro sledování služby Max používat nové aplikace. V set-top boxu od Vodafonu proběhne automatická aktualizace, v dalších zařízeních dojde buď k aktualizaci, nebo vás aplikace vyzve ke stažení nové aplikace Max.
    • Pokud se chcete dívat na webu, nová adresa bude www.max.com.
    • Vaše stávající uživatelské profily a historie sledování se přenese i do nové služby Max.
    • Ve službě Max budete mít aktivní variantu Standard, která umožňuje sledování ve Full HD kvalitě na až 2 zařízeních najednou.

     

     

    • To se mi líbí 2
    • Děkuji 1
  3. Pokud máte starší TV nabídku Komplet, opravdu se dočasně může stát, že s CA modulem naladíte i Novu Sport 5 a 6. Nejde ale o trvalý stav, tyto programy do nabídky Komplet nepatří a v dohledné době nastavení pro CA moduly upravíme... Takže jestli máte o Novu Sport 5 a 6 ve Vodafone TV zájem, je potřeba přejít na aktuální nabídku s balíčkem Sport nebo ALLinONE.

    • Souhlasím 2
    • To se mi líbí 1
  4. @Ivo MašekBalíček Komplet už delší dobu nenabízíme, v době, kdy byl nabízený, skutečně obsahoval "vše". Zároveň, a to už tu také zaznělo, postupně zákazníky informujeme o přechodu na novou nabídku Vodafone TV, to sice ještě nějakou dobu potrvá, ale ve výsledku budou mít všichni zákazníci aktuální nabídku Vodafone TV. Pokud zatím máte starší nabídku, nemusíte na automatický přechod čekat a kdykoliv nás můžete požádat o změnu tarifu.

    • Nesouhlasím 1
  5. Pěkné ráno, Nova Sport 5 a 6 je ode dneška oficiálně součástí Vodafone TV 🙂

     

    Vodafone TV přidává ode dneška do programové nabídky prémiové sportovní kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Vysílat budou například závody Formule 1, motocyklové Moto GP a WorldSBK nebo zápasy UFC, tedy elitní soutěže smíšených bojových umění. Na fotbalové fanoušky čeká více obsahu z Bundesligy nebo LaLigy. Novinka přichází ve chvíli, kdy televize Nova zároveň oznámila, že právě na jejích sportovních kanálech se bude od léta vysílat fotbalová Evropská a Konferenční liga UEFA.

     

    Vedle pravidelné porce hokeje nejen z NHL, špičkových fotbalových soutěží nebo třeba basketbalové NBA se diváci Vodafone TV mohou nově těšit na vzrušující závody Formule 1 i ty nejlepší motocyklové jezdce ze závodů Moto GP a WorldSBK. Vodafone TV se rozšiřuje o prémiové stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6.

     

    Běží na pozicích 75 a 76, jsou součástí balíčku Vodafone TV Sport (nová nabídka) a samozřejmě také ALLinONE.

    CA moduly: 634 MHz, QAM 64

     

     

    Vodafone TV Nova Sport.jpg

    • Nesouhlasím 1
    • To se mi líbí 2
  6. @jj_jjDobré odpoledne, doporučuji vám pročíst podrobnosti k chování služby OneNumber v Centru péče v této sekci: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/.

    Pokud váš mobil podporuje eSIM, tak do něj OneNumber číslo nahrát můžete, ale je pravda, že obecně pro mobily fungování negarantujeme (garance je aktuálně pro vybrané modely Apple Watch, Samsung Watch a Xiaomi Watch). Doporučuji tedy ještě využít akci na první 3 měsíce zdarma při první aktivaci OneNumberu (končí 30.4.) a zkusit si to 🙂

    Jinak služby u OneNumber čísla fungují ve 4G a 5G síti. K přerušení fungování hotspotu není důvod, pokud to myslíte tak, že v telefonu A budete mít hovor a v telefonu B bude OneNumber číslo, kde budete mít hotspot. 

    • Souhlasím 1
  7. Dobré odpoledne,

    kolega Martin napsal, že "to vypadá na nějakou chybu" a že to "nahlásil kolegům". Určitě nikde nepadlo ani slovo o tom, že bychom vám nevěřili, naopak 🙂

    Dnes jsme dostali zprávu, že tam někde na pozadí opravdu je chyba a už by to mělo být opravené - teď jsem se do samoobsluhy díval a Motorolu už tam vidím.

    @Ivo MašekJen musím upozornit, že pokud máte kombinovanou nabídku (mobilní tarif + internet + TV), tak nemusíte v eShopu vidět adekvátní slevu, eShop ji nemusí umět správně vyhodnotit. S objednávkou v tom případě můžeme pomoct telefonicky (*77), v prodejně nebo přes kontaktní formulář, který už Martin posílal.

  8. před 14 hodinami, kotasek napsal:

    jestli tomu dobre rozumim, tak treba komfort menit nebudou...?

    Pěkný den, z textu na stránce opravdu nic podobného nevyplývá. Jedná se o obecné informace pro zákazníky, kteří používají starší nabídku. Zákazníci se tam dozvědí, že změny v rámci staré nabídky nejsou možné (s výjimkou doplňkových balíčků) a že kdykoliv je možnost přejít na aktuální tarify Vodafone TV (například když mi chybějí nějaké programy, které aktuálně nemám předplacené apod.).

    Vedle toho se může stát, že takový zákazník dostane upozornění, že jeho služby budeme převádět na novou TV nabídku, to ale probíhá vždy individuálně.

    • Souhlasím 1
    • Nesouhlasím 1
  9. Platnost celé karty bude 7 + 3 měsíce. To znamená, že po 7 měsících dojde k vypršení platnosti kreditu a máte 3 měsíce na dobití, než zrušíme celou kartu (číslo). Během těchto 3 měsíců je stále možné používat bezplatné (příchozí) služby. Rozhodli jsme se upravit dobu od posledního dobití, kdy už telefonní číslo považujeme za neaktivní, a to tak, aby se to naprosté většiny našich zákazníků nedotklo (drtivá většina zákazníků si dobíjí kredit nejpozději po 6 měsících).  Pro každé telefonní číslo, i když se aktivně nepoužívá, musíme zajistit funkční mobilní síť, systémy nebo třeba příchozí služby. Proto jsme se rozhodli pro úpravu podmínek, abychom nadále udrželi potřebnou kvalitu sítě.

  10. Rád to doplním - jde zejména o to, že telefon potřebuje znát nastavení a parametry pro naši síť, abyste například mohl používat Wi-Fi volání nebo VoLTE nebo jiné specifické funkce. Některé telefony toto řeší odděleným speciálním nastavením, které si stahují ze sítě (typicky iPhone), některé potřebují mít upravený firmware, který bude nastavení obsahovat. 

    • Souhlasím 1
    • To se mi líbí 2
  11. @janmichaelvincent Navedení vlastního modemu je zcela jiná věc a platí vše, co jsem k tomu dříve napsal.

    Pokud rušíte internet a ponecháváte si kabelovou TV, tak systémově stále zůstane aktivní základní "nulový" datový tarif, který se využívá v případě, že máte set-top box (pro zpětné sledování a další doplňkové funkce). Pokud máte pouze CA modul, tak modem vrátíte, ale systémově tam stále ten nulový datový tarif bude. 

    • Souhlasím 2
  12. Chápu, že to zejména pro fanoušky F1 a dalších sportů je dlouhé, stále však platí, že jakmile bude jasno, dáme vědět. Proto sem nepíšeme pod každý druhý příspěvek. Ale napíšu to po čase znovu - jednání probíhají a není nic rozhodnuto. Stále tedy platí, že Nova Sport 5 a 6 se mohou v naší nabídce objevit...

     

    • Smutný 2
×
×
  • Vytvořit...